Tein molemmille pojille tänään jäljet, Viskille vain jana ja Tuplalle sitten vähän enemmän. Ennen jälkiä treenasin vielä esineet. Tässä sitä vähän tarkemmin:

Viski: esineitä neljästä nostin kaksi. Nosti ne hyvin, mutta hieman vaikeakulkuisessa maastossa liikkuminen on kyllä kankeata . Jäljellä oli vain jana, syvyyttä n. 30 m (piti olla enemmän, mutta maasto meni sellaiseen louhikkoon, etten sitten voinutkaan - hyvä selitys!) ja vasuriin lähtö. Keppi n. 15 metriä janasta. Hyvin meni, ihan pieni oikaisu jäljelle, mutta ihan ok.

Tupla: esineitä neljä, nostin kolme. Ensimmäinen esine nousi ennenkuin ehdin edes ruutuun itse . Karkasi autolta, en kuitenkaan huutanut sitä takaisin, ja kohtahan se tuli esineen kanssa mua vastaan. Seuraava lähetys oli vähän enemmän harkittu ja ihan ruudun reunasta, taas nousi esine hyvin. Sitten tuli jälleen sellaista  typerää nyhjäystä, jäi oikeaan etukulmaan pyörimään, siirtyi kokonaan ruudustakin ulos ja taas vaan pyöri yhdessä kohtaa. En puhunut yhtään mitään vaikka tuli mun vierelle istumaankin takaisin, katsoin vain tiukasti ruutuun. Niinhän se hetken päästä lähti itsenäisesti takaisin ruutuun ja toi esineen!  Ärsyttävää toi nyhjäys mitä nyt on pariin kertaan esiintynyt, täytys kai vähän tarkemmin pohtia miksi tekee noin ja yrittää välttää tuollaista käytöstä. Nyt toki hyvää oli se, että ilman esineiden laittamisnäyttöä tiesi kyllä mistä on kyse .

Jälki oli vajaa alokkaan mittainen, metsässä olisi kyllä ollut mukavaa maastoa ja hyvin tilaa, mutta outo metsä sai taas pupun pöksyyn ja meinasi tulla paniikki, kun ei nähnytkään missä on auto... No, viisi keppiä, kulmia viisi, alusta hakkuuta, varvikkoa ja vähän kalliotakin. Reilun tunnin vanhentui. Ajoi taas voimakkaasti ja itsenäisesti, syvällä nenällä. Näyttää siltä, että osaa nyt ainakin vähän jo kulmiakin. Mutta ne kepit . Ensimmäisen reagoi, pyörhähti, jatkoi matkaa - huomautin, palasi takaisin ja nosti kepin. Kakkosen ja nelosen ylitti, en nähnyt tarkalleen missä ne olikaan, kolmosen ja vitosen nosti itse. Ehkä nyt ensi kerralla otan käyttöön normaalit kepit, nyt on ollut sellaisia miniminikeppejä, että ehkä ne vaan on tässä vaiheessa liian vaikeita. Pitää testata.

Kotipihassa vähän seurailtu, testattu jäävistä maa ja sei - seisominenkin alkaa sujua ilman apuja! Luoksetuloa kierrätyksellä ja eteenpäin askeleen siirtymisellä + tiukka tänne-käsky, osaa nyt jo tulla lähes aina törmäämättä. Kierrätyksellä myös stoppia -hyvin. Tunnaritreenit myös jatkuu, nyt on muutamia kertoja ollut kasan vieressä oma, pystyy jo tekemään senkin. Vielä on hämykapulat olleet hajuttomia, pitäisi varmaan nyt alkaa lisätä niihin hämyhaisuja.. Huoh.. on niiiiin paljon mitä pitäs treenata... taas.