Pikkaisen tuppaa tää jo viikon kestänyt kova pakkanen risoon. Sunnuntaina olisi ollut Turussa Tending-tiimin tokopäivä, johon oltiin Hannan kanssa ilmoittauduttukin. Mutta kun pakkanen oli ihan järjettömän kova päätettiin sitten olla mukavuudenhaluisia ja vissiin kai sit vähän laiskojakin ja jätettiin tokopäivä väliin. Nyt tietysti harmittaa pikkasen, mutta päivällä kun kurkisteli Nokian pakkaslukemia niin ei harmittanut sillä tavalla. Kai sitä vanhimmiten on sitten ei-niin-yli-innokas että jättää jopa koiratouhujakin joskus väliin - voiko näin olla? No, joka tapauksessa Turun karsintakisoista tuli taas SUPERuutisia, kaksoisvoitto Tending-tiimiin - aika hulppeen hienoa, onnea Lentsu ja Satu!
Pakkasesta vielä sen verran, että Viski alkaa olla aika kypsä pakkasiin. Tai niin, me kai ollaan kohta aika kypsiä Viskiin, joka on vähän turhautunut kun ei pääse treenaileen juuri mitään. Viski-rukka alkaa käydä aika kierroksilla (ei liene ainoa koira!!) ja ihan selkeästi keksii itselleen kaikkea mukavaa pikku tekemistä... Ja yksi uusi raivostuttava harrastus on Impin astuminen!!?? Ihan outo juttu, en oikein tätä ymmärrä, mutta toivottavasti on ihan ohimenevää..

No, otin mä sentään tänään sillä vähän ähniintyperiä kaukoja ja myös tunnaria olkkarinlattialla. Kaukot on ihan perseestä sanon minä (sori..), mutta yritän nyt jotenkin räpiköidä tuota tekniikkaa paremmaksi. Tunnarissa vanha vaiva oireilee, eli ensin pitää tökkiä nenällä väärää/vääriä kapuloita ennenkuin tohtii ottaa oikean. Typerä tapa. No, lienee hyvä nyt treenailla tuotakin asiaa "kuntoon", kun ei vielä ala kisakausi meillä.