Eilen koulutuksien jälkeen tottisteltiin mukavasti hallissa :-). Ainiin, Viski ottikin ennen koulutuksia ja olikin pitkästä aikaa tosi kivan tuntuinen. Agiliitäjät eivät olleet vielä vallanneet toista kenttää, joten Viskikin pystyi keskittymään. Seuraamista (joo, edistää), joka oli nyt sellaista intensiivistä ja "Tahdon Tehdä"-fiilis. Sitten tehtiin idari, joka olikin itseasiassa ihan hieno ja asennot kerrasta oikein ja ihan mukavan nopeat. Myös luoksetulo, ja tuli Viskiksi lujaa. Sitten vähän peruuttelua ja siitä kaukoja. Hmm.. ihanniinkuin tiistain käsittely olisi jotenkin helpottanut sen oloa?

Tuplan kanssa seuraamista, joka on huoh..hukassa. Hukassa multa. En tiedä haluanko kuitenkaan imuttamista, jotenkin sekin nyt ajatuksena on alkanut tökkiä. Ja kun en tiedä haluanko vaiko enkö niin en oikein sillä keinoin opeta koiralle yhtään mitään. Nyt täytyisi kyllä tehdä valinta mitä tapaa ihan oikeasti jatkaa. Otettiin myös luoksetulo, hyvin. Vauhtinoutoa, jossa ekalla kerralla nappasi vauhdista kapulan ja kääntyi heti mua kohden, mutta tiputti tosi nopeasti ja tuli lelulle. Uusinta yrityksillä jäi aina seisomaan kapulan taakse ja mietti ennenkuin otti kapulan suuhun ja juoksi mulle.. On tää NIIN helppoa. Kaukoissakin pitää nyt varmaan pitää joku pieni ajatustauko. Nyt sen asentojen vaihtaminen on niiin nopsaa edelleen, ettei mitään järkeä.  Paikalla istumisen malttoi meluisesta hallista huolimatta tehdä hyvin, enhän mä mihinkään kauaksi siitä mene ja lyhyitä aikoja istuu. Ruutua en nyt ottanut, kun viimeksi karkaili ruutuun ja tyhjässäkin hallissa etsi ruutua.. Merkkejä oli kentällä, mutta niihin Tumppu ei reagoinut.

Loppuhuipentumaksi Tupla napautti Hannan Enniä nenulle, kun Enni kehtasi tulla Hänen noutokapulalle. Että tämmönen treeni ja tämmönen pentu .