Pikkuiset, tehokkaat hakuilut oli tänään illan ohjelmistossa.

Tupla tallaamattomalle alueelle, kaksi tuulen puolelle ja yksi äijä myötätuuleen. Kaksi vastatuuleen haettua hajuhakua ja lähetystä sujuivat oikein hienosti, myötätuuli oli jälleen huono. Ei oikein osaa vielä käyttää nenäänsä, jos ei saa heti apuja tuulesta. JOuduttiin hakemaan ihan maalimiehen "takaa" haju, että sai varmasti sen rekisteröityä. Nyt kaikki lähetykset olivat vauhdikkaita, hyviä, suoria. Eiköhän siitä vielä joskus joku hakukoiran retale tule . Tänään kelpasi namitkin noin suurin piirtein (tarjolla oli keitettyä maksaa), kahden pallon leikki meinasi mennä vähän ylisfääreihin, tylsä äiti tuli sitten taas keskeyttämään huippu kivan leikin.

Treenien loppuun otettiin vielä kolme ilmaisua. Tupla oli oikein pätevä. Kaksi aika normi settiä ja viimeinen pitkähköltä matkalta piilon kierto "tuomarin kanssa". TÄmäkin oli ihan hyvä, vaikka vähän meinas Tuplan usko jo loppua noooin pitkään haukkuun. Välillä niitäkin on tehtävä.

Viski pääsi myös etsimään äijän. Vasemmalle tyhjä ja oikealta äijä suora palkka. Viski ehti näiden kahden piston aikana kiertämään lähes koko käytetyn metsän... No, se on vaan hyvä Viskin tapauksessa, että on intoa juosta . Ja olipa se onnellinen, kun se löysi äijän. Kyllä siinä rinta rottingilla mentiin frisbiin kanssa ympäri metsää.

Voih, kyllä toi metsässä treenaminen vaan on ihan huippua!