Tiistaina päästiin hallitreenivuoroon. Viskin kanssa lähinnä pikku puuhastelua muiden treenatessa.. Viski teki hienosti kaukoja (siis hienosti siinä mielessä, että liikkuu taaksepäin - kisasuoritukseen nähden taakseliike on vielä liian suuri, mutta EI tule enää eteen!!). Merkin kanssa oli taas aika vaikeata, mutta siinäkin sitten löytyi oikea paikka. Tunnari meni ihan säädöksi, ekalla kerralla nosti jälleen ensin omansa, tiputti ja koski vissiin jokaiseen. Ja lopulta toi väärän - todella kummallista!! SElkeästi vaikutti, kun muut koirat tekivät hallissa samaan aikaan, Viskin keskittyminen herpaantuu heti ja työskentely muuttuu "sinne päin" tehtäväksi.  Tämä näkyy erittäin hyvin tunnarissa. Toisella pystyi sitten korjaamaan työskentelynsäkin ja toi omansa.. Ruutuun sentäs mentiin hienosti. Viski teki myös molemmat paikalla olot. Istuminen häiriön alla olikin todella vaikeaa, väkisin meinasin alkuunsa vajota maihin, kunnes sitten pystyi istumaan.

Tumppu teki taas vähän kaikkea kahdessa erässä... Seuraaminen oli aikas mukavaa, namiavuilla, tietty. Häiriömerkkejä oli, mutta ne eivät onneksi tuota mitään tuskaa. Luoksetulo jees. Tein myös istumisesta ilman apuja, ekalla kerralla ei pysynyt vaan karkas ennen lupaa, toisella sitten jo onnistuikin hyvin. Ruutuun mentiin myös lujaa ja suoraan. Noutoa pariin otteeseen, ensin heti kapulan nostosta palkka ja toisessa sitten tuonnista palkkaus. Otin myös seisomisen alkeita pallolla, siinä täytyy olla tarkkana, että palkkaa vain siitä kunnon pysäyksestä, koska haluan sille skarpin pysähdyksen enkä mitään lötköä sinne päin... kummallista - kukaan muu ei varmaan ole halunnut...  Eiköhän me lopuksi vielä tehty jotain kaukon poikasiakin, joka menee kyllä hallissa vähän turhaksi yrittämiseksi ja Tumppu pomppii kaikki vaihdot ennenkuin ehdin tehdä mitään. Kotona olen jo saanut tuohon vähän rauhallisuutta ja malttiakin mukaan.

Unohtuikin melkein, että Tumppu teki Huin kanssa ihan alkuun pk-ilmoittautumisen Riitan ja Pekan vinkkien mukaan. Tuplan mielestä tässä nyt ei ollut mitään ihmeellistä, sehän haisee työn teolle, joten mitä siinä kohden muille rähjäämään, kunhan pysyttelevät omalla tontillaan.

Treenien lopuksi kävi pieni kärhämä Tosin kanssa, joka juoksi omalle pallolleen ja Tumppu pongas pallon ja oli sitä mieltä, että se on hänen. Tyhmä ja huolimaton minä, koska liina pääsi livahtamaan jalkani alta ja Tumppu sen mukana . Onneksi taidettiin päästä pelkällä säikähdyksellä eikä toivottavasti Tosillekkaan tullut mitään sen kummalisempia murheita ..