Ja tänään - yllätys yllätys - käytiin tokoilemassa. Viski saikin treenata Tainan ohjauksessa! Oli hauskan näköistä katsottavaa. Viskin mielestä oli vallan kivaa tai pitäisikö sanoa vallattoman kivaa.. No, seuraaminen oli just niin kamalaa kuin se nyt vain onkin, eli edistää ihan hirveästäi ja kaupan päälle pompottaa taas toisella etujalalla ilmaa. Nami kädessä saatiin vähän rauhallisempaa menoa. Sitten ottivat luoksetulon läpijuoksuna pariin kertaan, joka oli ihan viskimäinen suoritus. Sitten Taina harjoitteli vähän ruutuun lähettämistä, jossa Viski toimi hyvin. Otettiin myös ruudun loppuosa erikseen, kun tämäkin oli Tainalle aika uusi juttu. Heh - hauskin osuus treeneissä oli varmasti pujottelu, joka näytti äärimmäisen hauskalta .

Tupla treenas sitten koko rahan edestä.. Otettiin vissiin koko repertuaarimme läpi, kun tehtiin kahdessa erässäkin vielä kaiken lisäksi. Seuraaminen taas pomppomppomppomp.. Ei siitä sit muuta . Ruutua tehtiin myös, jossa ekan kerran lähetys ilman palloa - sinnehän se sujahti. Jatkan kuitenkin vielä pallon kanssa.. Luoksetulo kertaalleen, nyt yritti jalkojen välin sijasta pujahtaa jalan toiselta puolen, varmaan narulelu näkyi sieltä tai jotain. Ja jeee - noudossa se jopa toi minulle päin kapulaa! Vauhti ei nyt päätä vielä huimaa, mutta kunhan edes tuo! Pitoharjoitus onnistu nyt sekä tunnarilla että kapulalla - taisi olla ekan kerran hallissa, kun tämä onnistui heti ekalla yrittämällä. Otettiin myös vähän peruuttamista ja ihan vaan kahden lelun leikkiä.

Treenailemisen lomassa testailtiin Tuplalla uusia palloja, tälläisiä hienoja Berran verkkopalloja - toimii! Näitä saa tilattua kauttani (kuten myös muita Berran tarvikkeita) ilmoittele, jos kaipaat !