Tänään käytiin Takuttien kisoissa Hervannassa. Eka rata oli ihan tosi siisti ja meille hieno, valitettavasti yhdessä onnettomassa kohdassa unohdin Viskin selän taakse ja siitähän tuli kuulema tosi niukkaakin niukempi riman tiputus, joten siltä radalta vitonen. Tällä radalla tuli vain yksi nolla, joten me pokattiin kiva palkinto eli lahjakortti ja hieno koiran ensiapulaukku!

Toinen rata oli vähän tympeä.. Mä tulin ihan kauheella kiireellä aloitukseen ja menin suoraan radalla ilman normaaleja rauhoituksia ja radan tsekkausta. Ja sitten se sähellys jatkui. Viski teki heti kepeillä vanhan kisavirheen eli tuli lopuussa liian aikaisin pois, jota sitten korjailtiin... Sitten tuli vielä yksi rima ja ihmeellinen putkesta takaisin tulo. Joten 15 virhettä. Vähän jäi huono maku huomista ajatellen, mutta mutta.

Tänään on tullut hienoja pk-tuloksia tutuille - onnea Miialle ja Tattikselle etsintäkokeen käyttövalion arvosta ja samalla piirinmestaruudesta :-). Onnea Huittisille jäljen pm-kullasta, Riitalle ja Onnille haun pm-kullasta ja vielä TOmille ja Katriinalle viestin pm-kullasta!! Aikamoista kultasadetta :-)).  Ja Henna sekä Numakin teki tosi upean haun alokkaan maaston (196) ekoissa kisoissaan - siitä on hyvä jatkaa!