Pääsiäismaanantain kunniaksi meillä oli Ylökin intensiivihakutreenipäivä. Päivä oli sateinen ja märkä JA yllätys yllätys lunta oli maastossa aivan kiitettävästi.. No, päivä oli kuitenkin ihan mukava ja saattiin hyvint treenit treenattua.
Juuri kun olen päässyt ääneen puhumaan, että haku alkaa olla nyt hyvällä mallilla ja kisakalenterista kisoja ruksattu niin eikö sitten kuin salama kirkkaalta taivaalta pikku mies tekee tänään KAKSI valeilmaisua!!!! Kyllä, luitte oikein. Voi vehnäsen terrierit, ei voi kyllä muutakuin ihmetellä. No, treeni meni näin, eka vasemmalla oli tyhjä piilo ja sen takana piilo johon kiintorullailmaisu. Tämä olikin ihan mallikas suoritus, hyvä valepiilon tarkistus ja hyvä ilmaisu ja näyttö. Oikealle tyhjäpisto, jonne Viski lähti huonosti otin pois ja laitoin uudelleen. Johonkin se katosi polkua pitkin ja seuraava näköhavainto oli että Viski tuli takaisin rulla suussa!! Siellä pistolla ei ollut piiloa, ei pressuja ei mitään... En tajua. En ottanut näyttöä, otin rullan pois suusta, vedin henkeä ja jatkettiin matkaa. Vasemmalle tyhjä, se oli ok, paitsi ettei se oikeasti mikään hyvä pisto ollut, syvä mutta kapea. Oikealle lähetys jossa n. 15 m päästä oli umppari, Viski mielestäni näki sen, muttei noteerannut, jatkoi matkaa ja oli tulossa piilon etupuolelta pois, sai hajun ja paikallisti vaivoin piilon, teki hyvän ilmaisun ja näytön..Sitten vasemmalle valepiilo, ja siitä n.15m äijä kuusen juurella, johon suora palkka. Tähän piiloon Viski teki valeen. Otin sen näytölle, muttei se edes lähtenyt näytölle kunnolla. Mun oli pakko ottaa näyttö, sillä kukaan meistä ei oikein voinut olla sata varma oliko maalimies piilossa vai ohjeiden mukaisesti piilon takana. No, vale mikä vale ja sillä sipuli. Otin uuden lähetyksen samasta kohtaa, Viski kävi piilon tarkistamassa, jatkoi matkaa ja sai suoran palkan äijältä. Viimeiseksi vielä oikealle suorapalkka. Se oli ok.
Joopa joo. Aika paska juttu, mutta en oikein käsitä mikä noi valeet nyt sai aikaan. Ehkä pääsiäisloman väsymys aiheutti Viskille jotenkin kummallisesti paineita treeniin ja siitä seurasi tuommoinen käyttäytyminen ?? Silti äärimmäisen yllättävää. No, nyt taas ilmaisuja vähemälle...