Tupla aloitti seuraamisella. Huoh.. nyt pysyi kyllä pää hyvin, mutta mutta.. Sivusta katsottuna näyttää kohtuulliselta, mutta takaa sitten kaikkea muuta. Työskentelee pahasti yli ja lisäksi seilaa. Parani kyllä pätkien edetessä. Nyt pystyin pitämään palkkaa oikeassa kädessä, tarkoituksena siis palkata takaa oikeaan käteen. Tupla ei oikein muistanut mistä sinne lelulle pääsee, mutta noin muutoin hyvä juttu, että lelu voi olla jo muuallakin kuin vain taskussa siinä koiran vieressä. Kyllä tätä liikettä vaan pitäisi treenta triljoona toistoa... ja tuleekohan siltikään valmista?

Seuraavaksi liikkeestä seisominen. Ensin pallo kädessä, aikamoista hyppelehtyä. Lisäksi ekalla yrittämällä yritti kampata mut, kun taas "vähän" työskenteli tuonne taakse poikittain... Ilman palloa onnistui seisominen, mutta ei ole ollenkaan niin skarppi kuin pallolla.

Otettiin myös luoksetulo käskytyksellä. Nousti pyllyn Annen käskytyksestä. Pitäisi kyllä nyt ottaa ohjelmistoon ainakin joskus sekin, että kävisi taas palkkaamassa pelkästä istumisesta. Tulee kyllä nyt luokse suoraan ja lujaa, mutta mitään merkkiä pysähdyksestä ei kyllä ole - siis loppuasennosta. Enkä nytkään sitten edes yrittänyt, kun tuli niin hyvin ja lujaa ..... Että ei se ihme ole ettei osaa.

Sitten ruutuun. Sinnehän se sujahti. Otin erikseen myös yhden paikan haun, hyvin sekin.

Koko treenien lopuksi paikalla olo. Tupla oli kyllä nyt aika taivaan rannan maalari. Meni kyllä käskyllä (ihme!) maahan (vinoon - pitäisi nyt itse olla tarkempi) ja nousi hienosti ylöskin käskyllä, mutta muutoin oli tooosi levoton paikalla olo. Vaihtoi lonkkaa, haisteli maata, söikin jotain maasta, katseli taivaan lintuja... HIeman väärä asenne tuohon!

Kiitos jälleen tehokkaista treeneistä!