Nyt on sitten rulla kaulassa tehty metsälenkit ja takapihalla tokoakin treenattu rullan kanssa. OIkeastaan kaikkialla missä Viski on mun "valvonnan" alla rullaa on nyt kaulassa löysällä pidetty. Eikä se aiheuta minkäänsortin reaktiota. Pidän nyt kuitenkin rullakuuria tässä jonkin aikaa, tuskinpa siitä ainakaan haittaa on.
Tänään päästään hakutreeneihinkin. Suunnitelmissa on tehdä treeni, jossa olisi molemmissa etukulmissa suoraan palkkaavat äijät (tästä saadaan nyt varmuutta ja onnistumisia heti radan alkuun) ja valepiilo toisen etukulman pistolla. Tämän jälkeen tulisi pari tyhjää, yksi suoraan palkkaava äijä, kaksi tyhjää ja lopuksi suoraan palkkaava. Eli nyt haetaan vain onnistumisia, ja toisaalta otan nyt mukaan noita tyhjiäkin, joilla nyt pyritään luomaan sitä fiilistä taas takaisin, että tyhjiä pistokin on ihan onnistunut ja hieno suoritus.. Katsotaan miltä koira tuntuu ..

Tokoa otin eilen illalla, seuraamista - joka olikin oikein napakkaa käännöksiä ja pysähdyksiä myöden. Siitä ansaittiin palloleikit. Tämän jälkeen otin oikean puolen ohjatun noudon luovutuksen kera ja sekin oli ihan upea suoritus. Aamulla otin ruudun, joka myöskin onnistui vauhdikkaasti ja kertalaakista ruutuun oikein sisään ja stopilla pysäytys ja pallo palkaksi heittämällä. Se oli mallikas suoritus. Aamuruoka ansaittiin tunnarilla - voi hitsi, se oli ihan oppikirjasta, rauhallisesti Viski kävi jokaisen kapulan nuuhkaisemassa kunnes tuli viimeiselle joka oli oikea - epäröimättä kapula suuhun ja luovuttamaan.