Ihmeiden aika ei ole ohi! Tänään Padasjoen tokokisoissa Viski onnistui tunnarissa.. Voihan ihme! Tässä koko kisan saldo:
Kympit tulivat paikalla oloista ja ohjatusta noudosta (luovutusasento oli minusta kylläkin vino) niin ja luoksetulosta. 9,5 tuli idarista - keskityin vain siihen että istuminen onnistuu!! 9 saatiin kaukoista, jotka olivatkin melko hienot, paitsi että yhteen  seisomiseen täytyi jostain syystä antaa uusi käsky. 8 seuraamisesta - perusasennot aivan järkyttävän huonoja = hitaita. Tunnarista 7 - Viski alkoi taas kiemurrella kun kapulat vietiin, katseli ihan joka suuntaan. Lähetin sen kapuloille, ja Viski lähti kohti ohjatun merkkiä, joka oli melko kaukana. Sanoin Viskille "täällä", kun en muutakaan enää keksinyt, ja sehän lähti minua kohti tulemaan, mutta luojan kiitos se sai ilmeisesti sivutuulesta hajun ja samassa näki kapulat. Haistoi nätisti yhtä, siirtyi ja otti toisen suuhun ja tuli lujaa mun luokse. Itse tunnari oli siis aivan älyttömän ihana yllätys, toki toi alkusähläys oli todella typerä juttu. Mutta joka tapauksessa, superhyypertyytyväinen tuohon itse kapulan nostamiseen. 6 saatiin metallista, saman tyyppinen ongelma mikä oli viime kisassa, eli suorastaan räkäs kapulan jalkoihini vauhdista ja hyppäs sivulle. Typerä juttu. Ruutu olikin sitten jotain sellaista , jonka voisin jättää kertomatta. Saatiin 6- mä en IKINÄ sano Viskille ensin maahan -käskyä, aina ensin pysäytetään ruutuun stop käskyllä. Nyt tuli totaalinen musta hetki mulle - jostain käsittämättömästä syystä sanoin stopin sijaan maa - ja Viski oli niin yllättynyt ettei totellut aivan samantein, vaan kääntyi siten mua kohden että samassa lurahti ruudun takaosasta takajaloilla pihalle, mulle tuli hituinen paniikkikiire sanoa uudelleen "ruutuun" ettei se vaan ehdi mennä maahan... Ja onneksi kävi miten kävi, eli Viski ei ehtinyt maahan vaan lähti ruutua hakemaan uudelleen ja sain sen oikeaan kohtaan maahan... Huhh - aika liki oli!!! No, loppuosuus sujui mallikkaasti. Tänään siis saavutettiin se himoittu ykköstulos pistein 271,5. Ei suoritus tosiaankaan ollut mikään erityisen hieno, mutta riittävän hyvä :-).
Taas huomas, että kehän ympärille kisan aikana lisää kertynyt yleisö + koirat aiheutti keskittymisongelmia, tää nyt ei ole uusi juttu, mutta näyttää aina vaan vaivaavan tavalla tai toisella.