Eli hallitreeniä tänään.

Viski yhden kierroksen verran, jossa paikka makuu häiriössä - hyvin. Seuraamista, yllättäen edistäen. Henkilöryhmä Viskiksi kohtuullinen, mutta täytyihän siellä välissä kontaktin tippua, josta pääsin huomauttaan. Tunnaria useamman kerran, aina tuo kyllä oikean, mutta nyppii/tönii vääriä. Kolmannella sitten jo onnistui ilman muiden koskemista.

Tumppu kaksi sessiota. Ensin vauhtinoutoa, perussettiä. Luoksetulo, jossa annoin TUO-käskyn ??!! NO, onneksi tuo ei ole niin nöpönuukaa mitä käskyjä antaa ...heh..  Sitten sitä *%%¤¤# seuraamista. Se oli niin levotonta taas tänään. Auraa helposti, pomppii helposti, ja sitten jos ei tee jompaa kumpaa noista niin lähdössä pää laskee alas. Se oli tänään kuin jokin ameeba, joka kiemurteli, valui ja pomppi ihan kummallisesti omaa elämäänsä, ikäänkuin Tumppu itsekkään ei tietäisi mitä etupää tekee ja missä takapää on. No, ehkä tämä on taas jokin vaihe... Toisessa setissä otettiin ruutua, joka olikin onnistunut! Ensin lelulle ja toinen kerta ilman lelua -superisti. Hyvä Tumpero. Sitten otettiin liikkeestä istumista, avuin tietty, hyvin. Ja loppuun seuraamista... ihan samaa kuin ekassa setissä. Vaikeata ja levotonta. Loppuun vielä vauhdikkaita tuolin kiertoja ja Huin treenin seuraamista .

Ainiin, taas oli sellainen treenikerta, kun Tumppu ei napsinut ketään - sen sijaan Tumppu joutui Manun hirvittävän hyökkäyksen kohteeksi , onneksi Tupla ei tainnut edes huomata sitä...