Torstai-iltana tottistreenit, jossa seuraamista (otin hyvin vähän, sillä paikka ja asento olivat tosi hyvät), eteenmeno ja estenoudot. Eteenmeno lelulle, seuraaminen oli hyvää, joten aika nopeasti liike seis ja lähetys istualtaan (kiitos vinkistä!!). Noudot kaikki tänään moitteettomia, 2kgn noudossa tosin lelulle suoraan eli ei luovutusta.
Sitten tehtiin pieni peltojälki, joka noooh, ei ollut kyllä peltojäljestämistä, mutta tulihan nuo makkarat noukittua... Syytä siis aloitella jälkitreenit, jos aikoo joskus etsintäkokeeseen. Tuon jälkeen otin vielä tiputetun noudon umpimetsään, mitä en ole aiemmin tehnyt. Koira oli vähän hukassa, kun polkua ei ollut ja painalsi pirun pitkälle siinä toivossa, että se hanska jostain löytyy. Kääntyi vissiin lähes aloituspisteeltä takaisin ja palatessaan pongas hanskan, tuonti ja luovutus kunnossa. Hankalalta itsellekin tuntui tuo umpimetsään tiputetun teko, mutta syytä kait myös tuota treenata. Eiköhän umpimetsässä saata joskus kisasuorituskin olla?
Lopuksi vielä tarkkuusetsintä, johon hyvin kevyt paperiklemmari. se tuottikin sitten ongelmia, Viski paikallisti melko nopeasti klemmarin, muttei yksinkertaisesti saanut sitä sammaleen seasta ylös, nosti sammalta ja nosti tikkuja, mutta klemmaria ei vahingossakaan. Lopulta otin pelkkää klemmarin nostamista ensin kädestä ja sitten lopuksi maastakin, ja kun sain sen maasta käteeni niin lopetettiin siihen. Jostain syystä toi klemmarin keveys (?) taisi tuoda nyt ongelman.