Nonih, nyt on sitten auto lähes pakattu - aamulla vielä otetaan täydennyksenä viimeiset varusteet ja pidetään peukut pystyssä, että kaikki olennainen tuli mukaan..  "Pakatessa" tuli imuroitua Skoda, kun tyhjensin sieltä häkit ym. tarvikkeet ja siirsin ne Jounin pakuun, millä siis Tainan kanssa huomenna aamulla porhallamme kohti Kemiä - jess..vähän jänskää!

Tupla pääsi tänään nurtsijäljelle. Kai se on kohta kytkettävä jälkihommiin, sen verran haipakkaa menee. Mutta hieno katsella kuinka tuollainen pieni penneli pysyy visusti jäljen päällä ja nokka tuhisee kuin siilillä :-). Siitä voisi tulla ihan pätevä jälkikoirakin, ainakin elkeet siihen suuntaan on kyllä olemassa.Punnitsin myös Tuplan tänään, kun Leea kyseli sisarusten painoja eikä mulla ollut aavistustakaan. Johonkin 5-6 kilon väliin Tumpun (kuten Jouni sitä kutsuu) paino osui, ikää on nyt siis tasan 10 viikkoa.

Että kuulemiin nyt sitten pariksi päiväksi - peukkuja saa toki pitää, vaikka onnella ei menestystä niin silti sitä tarvitsee mukaan rutkasti. Ainakin meillä!