Vaikka eilen oli rapsakka pakkanen, lähdin silti Mutalassa vietetyn pari tuntisen bh-kurssin jälkeen Länsi-Teiskoon vapaa harjoitteluun. Kylmähän toki oli, mutta kyllä sitä agiliitelyssä lämpenee :-). Otin pääasiassa vain keppejä erilaisista sisäänmenokulmista sekä pujotteluharjoitusta siten, että milloin liikun reilusti edessä, milloin kaukana sivulla ja milloin jäin taakse. Tällä kertaa Viski oli ylipro ja teki sisäänmenoista lähtien kaikki pujottelut virheettä :-O.

Jokusia helppoja hyppysarjoja tehtiin myös, jossa vaan lähinnä yritin itselleni taas hakea tuntumaa, että mitenkä sitä kuuluukaan mennä. Ainakin yhden asian tuli taas muistaneeksi - ota vähän vauhtia pois, jos tullaan putkesta suoraan hypylle :-/. En muistanut ensi yrittämällä tuota asiaa ja rimahan sieltä heti lensi alas. Toki tästä muistutin myös Viskiä, mutta seuraavalla kerralla ohjasin huolellisemmin ja myös Viski hyppäsi huolellisemmin. Pääsin ottamaan myös kertaalleen kaikki kontaktit viereisellä radalla.

Oli mukavat pienet vapaa harjottelut! Näitä täytyisi päästä tiuhemmin (enkä nyt tarkoita tätä kahden kuukauden taukoani ;-)) tekemään, jotta omakin tuntuma lajiin taas olisi parempi!