Perjantain maneesitreenit onnistuivat meidän osalta melko mukavasti. Aloiettiin ryhmäpaikalla ololla ja tästä Viski jäi vielä pitkäksi aikaa paikalla oloon, kun muut alkoivat tehdä muita liikkeitä. Tällä kertaa paikalla olo oli ihan superhyvä, rauhallinen mutta valpas ;-). Ainoa moka tuli siinä, että mä onneton päätin vielä muun häiriön lisäksi heitellä palloa, hain pallot laukusta ja heitin heti ensimmäisen kohti Viskiä ja sehän nappas kuin kala matoon... eli lähti paikalla olosta. No, tästä otin syyn vähän itsellenikin ja laitoin Viskin vain rauhallisesti takaisin paikalla oloon ja hetken kuluttua heittelin kahta vinkupalloa sinne ja tänne. Ei mitään häiriötä. Kiva!
Lisäksi seuraamista otettiin ja jäävät liikkeet. Ne olivat ihan ok.  Paikalla olon edistyminen on kylä tosi nasta homma...

Unohdinkin ihan, että otin myös ruutua :-OO. Ruutu oli niin mukavasti valmiina keskellä maneesia, että oli ihan pakko kokeilla vieläkö muistuu mieleen miten ruudussa kuuluu toimia. Ja muistuihan se - samat vanhat ongelmat :-)). Eli ensin jäi ruudun eteen seisomaan ja meni ilman käskyä maahan, korjauksella sain sen sitten ruutuun sisään. Tämän jälkeen otettiin vielä ruudun läpijuoksu lelulle. Hmm.. se oli semmoinen tokopyrähdys :-).