Päivällä kävin läheisellä heinikkopellolla tekemässä Tumpulle jäljen. Kulmia useampia ja juuston paloja runsaasti. Oli oikeastaan aika hyvä suoritus Tumperolta, yksi kulma meni pitkäksi, jonka huomasi hienosti toki itsekin. Juustoja jäi taas kyllä Viskillekin (päästän Viskin usein perkaamaan lopun jäljen :-o), kun ei vaan ehdi jäljestää hitaammin, että malttaisi syödä kaikki namit..

Pihassa puunkiertoja, joissa jo pieni ajatus ideasta. Noutoa, joka myös pihassa onnistuu paremmin kuin esim. kentällä. Metallin pitoa harjoiteltiin vähän kotosalla. SItten tehtiin tunnaria lehtikasaan piilottaen ja heti vauhdista palkaten. Lisäksi kotona aktivoin Tumppua kosketusalustan kanssa, siinä ei kauan nokka tuhissut, kun oivalsi mitä tarkoitan! Naksu on pätevä peli .

Jounin jalkaan on aloitettu alipainehoito, jonka tarkoituksena on "kursia" avohaavaa kasaan päin. Nyt sitten vain seuraillaan miten hoito tehoaa ja missä vaiheessa pääsisi sairaalasta pois. Jalasta on metallit poistettu ja tänään fyssarin kanssa oli saanut ihan kevyellä painolla kokeilla jalalla astumista.