Viskillä oli tänään huilipäivä treenailusta, kun Tiina kävi hieromassa Vipsun. Hyvät oli hieronnat ja venyi vähän ajateltua pidemmäksi, kun VIskillä oli jälleen kerran kivuliaita kohtia jaloissa. Selkä oli tällä kertaa melko hyvä (liekö öisin pidetyn back on trackin ansiota ;-)), mutta molemmat takajalat vähän arat. Nyt ei niinkään lihaksisto ollut kireä, mutta erityisesti tuolla "terveellä puolella" on se jokin hermo/jänne - jonka nimeä en tiedä - ihan hirmu kivulias. Viskiä ihan selkeästi käsittely paikoitellen jopa sattui, mutta onneksi sitkeästi sen kesti sillä hermojännitys tuntui laukeavan käsittelyssä! Hyvä homma. Jokin siellä takapäässä edelleen on vialla, kun tuota hermokiristystä esiintyy.

Huomenna palautellaan kevyellä ravilenkillä, mutta varsinaisesti mitään ei treenata. Huomenna onkin siskon pojan intistä kotiin pääsy "bileet". Syödään ihanaa viinilihaa, juodaan vähän punaviiniä ja nautitaan kesäillasta :-).

Ja voi iiiiik - katsokaa nyt näitä suloisia kuvia Sinan pennuista, ikää kokonaiset kolme viikkoa ja marsuista onkin jo tullut ihan kunnon koiranalkuja!!!