Vein Viskin pyörälenkille tänään, oltiin matkassa 25 minsaa. Kaiken kaikkiaan tänään on ollut huono päivä... Viskikin yritti mennä koko ajan lujempaa ja lujempaa fillarin vierellä, eikä kovin malliikkaasti totellut mun nätisti käskyjä. Sen lisäksi se jäykisteli ja murisi ohikulkeville koirille, mitä se ei fillaroinnissa ole koskaan ennen tehnyt!! Tässäkin käskyni meinasi mennä ihan kuuroille korville. (Tosin, tuli huomattua että hyvinhän se ravaa - ja lujassakin vauhdissa.. )Nää on just näitä päiviä, kun ihan oikeasti välillä tuntuu että toi otus uhoaa ja haastaa riitaa mun kanssa :-/. En tiedä uskoako tähän itsekkään, mutta välillä vaan on vähän taistelumeinikiä..

Pelastakaa kalat ry. toteutui tänään, kalat matkasivat kohti Someroa. Toivottavasti matka sujui hyvin ja kalat ovat hengissä..
Sillä välin kun uudet omistajat pakkasivat kaloja ja akvaariota autoonsa ihmettelin hetken mihin Viski katosi (se oli pyörinyt tietysti jaloissa ). Lähdin etsimään kun ei tullut kutsumalla takaisin. Arvatkaapa mistä se löytyi? "Kalan hakijoiden" maasturista kuskin penkiltä!! Viski varmaan luuli, että hän kuului kalapakettiin mukaan... tai sitten se vaan on kyllästynyt elämään meidän kanssa :-O