Lähdin illalla vähän metsään koirien kanssa. En mitään pitkää lenkkiä jaksa tehdä, koska olo ei vain ole edelleenkään sellainen kuin pitäisi. Tein kuitenkin molemmille pojille pienet jäljet ja otettiin esineruudun kaistale.

Esineruudussa Viski nosti kaksi esinettä, taas ensimmäistä paikallisti vähän turhan pitkään, toinen nousi sen jälkeen heti. Hmm.. ehkä pitäisi pystyä valmistelemaan sitten kuitenkin Viski paremmin ruutuun. Nyt monesti tuo ekan esineen nosto kestää turhan pitkään. Tupla oli jälleen aivan pro. Se nosti neljä esinettä. Näki kuinka vein esineet ruutuun ja sen jälkeen se napsi neljä supernopeasti takaisin minulle. Luovutukset eivät ole vielä kunnossa, välillä tulee käteen asti, mutta yhtä useasti jää jalkoihin.

Tupla lähti jäljelle heti esineiden jälkeen - ei paras jälkiviretila... Ensimmäinen 50 metriä mentiin arvalla, lienee hyvä onni tänään matkassa, kun pongas kepin, jonka myös nosti. Sen jälkeen loppumatka (reilu 50m) mentiin ihan hyvällä jäljestyksellä. Lopussa olikin sitten pallo piilotettuna palkaksi.

Viskille oikealle lähtevä jana, keskellä märkää suota (oikeasti). Pieni jäljestys + keppi. Janalla takajälki, ollaan tehty nyt 2 treeniä + kisa vasempaan... Sen jälkeen jäljestikin suolla lähes uppotutuneena tosi hyvin, samoin kulman, joka nousi suolta kalliolle ja siellä oli keppi. Hyvin, eikun erinomaisesti! Ehkä mä jossain kohden keskityn enemmän jäljestykseen ja yritän Viskillä JK3:sta.