Tänään aamusta innostuin lähtemään tottistelemaan Hannan seuraksi. Tämä kyllä pitäisi ottaa vähän useammin nyt tavaksi, kun tuo pk-kisakausikin näyttäs (toivon mukaan!!) lähenevän..

Huisku otti ensin yksilöliikkeitä ja siirty paikalla oloon Viskin aloittaessa seuraamiset. Ne sujui tänään kohtuullisesti, varsinkin jos vain halutaan tota asennetta tutkiskella :-O. JOo, eli se edistäminen ei ole tokikaan mihinkään kadonnut, mutta nyt se vaiva pysyi kohtuullisesti kurissa. En ole pitkään aikaan ottanut seuraamista z-kuviolla, se tuntuikin tänään tosi hyvältä Viskille. Skarppaa paikkaa hyvin, kun tulee käännöksiä tiheästi. Täytyy muistaa jatkossakin tuo harjoite.

Sitten liikkeestä istumista, jossa nyt yritän korjata takaisin sen itse istumisen asennon suoraksi. Joten namilla ja avuilla aloitettiin. Viski oli tästä vähän hämillään, nami oli Viskin puoleisessa kädessä ja oma liike oli erilainen kuin ennen, joten Viskin mielestä istuminen oli syytä tehdä tavallista varovaisemmin - tiedä mitä minulla on mielessä.. Muutaman toiston jälkeen Viskin pystyi jo istumaan rivakammin. Ja suoraan.

Sitten otettiin autosta noutokapula (ja pallo paikalla oloon.. samaa palloa käytän myös eteenmenossa). Ensin pari nostoa ja luovutusta, joissa jostain syystä Viski tarjosi vinoon istumista..hmm.. LIenenkö nyt ottanut sitten vauhtinoutoja liikaa ja ennenkaikkea palkannut vain oikealta puolen, ilmeisesti. Sitten koko nouto, joka vauhdiltaan ihan kelvollinen, mutta perusasento vino. Joten sitä sitten korjaamaan..

Noudon jälkeen oli tarkoitus ottaa maahanmeno ja luoksetulo liikkeenä. SEuraaminen lähti todella huonosti liikenteeseen, edisti ja painoi ja KYTTÄSI ETEENMENOON PÄÄSYÄ!!! Ei ollut koko treenissä edes tarkoitus ottaa mitään eteenmenoa. Viski oli visusti sitä mieltä, että eteenmeno tästä tulee, piste. Ei mennyt maahan seuraamisesta kovinkaan hyvin, joten ei palkattu siitäkään. Seuraamisesta en saanut kertaakaan hyvää rentoa pätkää aikaiseksi (seurasi juuri kuten eteenmenon valmistelevassa, eli ei "normaalia" seuraamista ollenkaan) ja sauhu alkoi kyllä tällä kertaa nousta korvistani. Perusasennossa Viskillä oli tämän tästä oikea etujalka ylhäällä ja sitäkin yritin saada pysymään "seuraa"-käskyn jälkeen maassa, melko turhaan... Oli ihan pakko nöyrtyä ja ottaa eri suuntaan seuraaminen, koska tuohon jos olisin jäänyt junnaamaan niin todennäköisesti olisimme edelleenkin parkkipaikalla yrittämässä liikkeestä maahanmenoa...  No, sain sen seuraamisen sitten onnistumaan, kun tehtiin eri suuntaan, myös yhden onnistuneemman maahanmenon, josta palkkasin heti. Sitten otettiin vielä erikseen luoksetulo, josta palkkasin vauhdista, kun vauhti oli hieno. MUTTA tässäkin nyt sitten kaarsi rajusti oikealle, eli olen palkannut vauhtiluoksetuloja liian paljon oikealta. Korjaukseen.. 

Huoh.. enpä ole tuollaista eteenmeno-fobiaa aiemmin Viskillä tavannut. Toki sen mielestä eteenmeno on hienointa mitä tottiksessa voi tehdä, mutta että se oireili nyt noin pahasti ilman, että olin edes aikonut ottaa eteenemenoa. Ilmeisesti noudon tekeminen ja eteenemeno pallon esille ottaminen sai pienen miehen pään hieman sekaisin.. Tätä se pelkkä pk-tottiksen treenaaminen teettää.....