Illalla oli jälleen totutusti agilitytreenit. Pari ekaa pätkää onnistui hyvin, "rauhallista" menoa, jossa rimatkin pysyivät kivasti ylhäällä. Sitten taas loppua kohden treeniä ja varsinkin viimeinen rata oli ihan kaahotusta, taisi tippua keskimäärin kaikki rimat .. ei pysy kummallakaan pää kasassa, kun treenataan monta rataa samoissa treeneissä..
Eilen tuli kummallinen puomin alastulo-ongelma, itseasiassa vanha vaiva, jota ei ole esiintynyt moniin aikoihin. Eli Viski kellahti puomin alastulolta maahan puomin sivuun. En oikein ymmärrä mistä tämä nyt johtui, teki sen useampaan kertaan. Lääkkeeksi auttoi se, että itse hidastin vauhtia selkeästi jo puomin keskiosan kohdalla ja tulin rauhallisemmin alastulolle itse. Täytyy tarkkailla. Eilen Viski otti komeasti pariinkin otteeseen vääriä esteitä, kun IRTOSI hyvin! Timon kanssa vain kehuttiin, kun kerrankin irtosi lujaa ja pitkälle :-). Huoh, tosin kävin mielessä, että jos siitä tulee vielä tommoinen singahtelijakin niin ei tuu mitään, ohjaajan taidot ei riitä sitten alkuunkaan :-O.
Saatin otettua myös pujottelua viereisellä radalla muutamia toistoja molemmin puolin. Onnistui erinomaisesti. Otin niin, että tulin itsekin vauhdilla ja koiraa tsempaten ja lopuksi jopa koiran ohi  - tämähän vain lisäsi Viskinkin vauhtia, _mutta_ silti pujotteli täysin oikein. Hyvä.