Ihan ensin. VALTAVAN paljon onnea Kati ja Svante!!!! Vuosien työ, välillä vähän epäonnistumisiakin ja NYT SE SM-JOUKKUEKULTA on totta!!! Katsokaa nyt tuloksia - ei ihan vähäpätöinen juttu... Ja tietysti onnittelen myös Tommia, joka taikoi joukkueradalta kroatiensa kanssa upeasti KAKSI nollaa ja näin se unelma muuttui todeksi. Huhhuh. Aivan kertakaikkisen mahtavaa!!

Ja onnea myös Hannalle ja Veetille hienosta EK2 ykköstuloksesta tänään :-).

Me käytiin treenaamassa Ikaalisissa. Saatiin pienet hakutreenit aikaiseksi. Viskille vain kaksi äijää eli molemmat etukulmat. Ja kas, kun laitoin äijät valmiiksi, huomasin että oho-ei ole nenän avaajaksi ketään... No, otin riskin ja treenasin ilman nenän avaajaa... Meni ihan hyvin noin muutoin, mutta oli Viski vähän sen oloinen, että ei ollut ihan sata varma mitä on tekemässä. Lähti vähän "pomppien" molemmat pistot - ei ollenkaan normaalilla tyylillä. Molemmat äijät kuitenkin löytyivät ja valepiilokin ohittettiin ihan hyvin, joten eiköhän tämä hakuilukin nyt tästä tauon jälkeen lähde liikenteeseen.

Ennen hakuiluja tein pienen janan Viskille. LÄhti oikealle, leikkauskohta n. 15 metrin syvyydessä ja reilun tunnin vanha. Yksi keppi janasta n. 10 metrin päässä. Ja voi veljet ...mitä tapahtuikaan.. Viski otti oikealle jäljen janalta aivan napakympisti!!!! SUPEEEEERRRR!! Ehkä vahinko, mutta eka vahinko sitten tänä vuonna :-D.

Hakutreenien jälkeen otettiin myös esineet ja Viski oli ihan kummallisen pätevä myös siinä. Tosi nopeasti tuli kolme esinettä kauniisti käteeni. OHo:-)