Tänään piti olla vain hakutreenit, mutta niistähän tulikin täyspainoiset ek-treenit - kiitos Iikka, Eve ja Henna!

Ihan ensin otettiin tiputettu. Eve leikki tuomaria, tiputettu tehtiin helpolle polulle ja taas olin muistanut ottaa mukaan oikean hanskankin :-). Viski oli ihan pätevä, ei oikeastaan mitään ongelmaa, yhdessä kohden polulla pieni epäröinti ja sellainen kummallinen banaanilenkki polulla, mutta koko ajan nokka kohti esinettä. Luovutus ja sivulle tulo hyvät.

Sitten hakuun. Jostain käsittämättömästä syystä halusin mennä hakualuueelle ilman nenänavausta, valmiit äijät siten etten tiedä missä ovat ja ekalle ilmaisu ja luvan kanssa palkkaus. Vasemmalle etukulmaan löytö ja ilmaisu hienot. Oikealle tyhjä, oikein hieno etukulman tarkistus ja aluetta nätisti eteenpäi. Sitten vasemmalle tyhjä, josta jo luulinkin että se nostaa maalimiehen, mutta ei vaan teki ihan hienon tyhjän - oli mennyt kyllä melko läheltä maalimiestä yhtä polkua pitkin viipottanut lujaa vauhtia. Sitten tyhjä oikealle, jossa Viski ampui ihan sikasikakauas nenä pystyssä, huusin sitten jossain kohden jo pois, kun näytti pelottavasti siltä, että menee läheiselle autotielle - otti rullan suuhun ja teki siis valeen. Siitä onkin sitten kauan aikaa.... ja taas tuli - xxx. Sitten uudelleen lähetys ja ihan sama juttu, ampui jonnekin kääntyi ja rulla suuhun. :-(((((. Tässä jo sitten sanoinkin sille, että näytä - eihän se mihinkään lähtenyt, oli vaan nolona keskilinjalla. Sitten vielä kerran lähetys sinne samaan kohtaan ja nyt saatiin takaisin tulo ilman rullaa, josta kovasti kehuja ja rapsutuksia. Sitten vasemmalle pisto ja siitä ihan hyvä löytö ja suora palkka. Sitten vielä oikealle suora palkka ja löytö, tämä pisto oli vähän nahea, Viskiä selkeästi ahdisti lähteä tuohon suuntaan mihin oli tullut se vale ja useampi lähetys.. Mutta teki kuitenkin löydön hyvin ja sai hyvät kehut.
Harmitti toi treeni kyllä vietävästi, Viski oli taas kivan tuntuinen muutoin, liikkui noin keskimäärin hyvin ja leikki hyvin , mutta helvetti tuota valeongelmaa - ei hyvältä näytä.

Otin treenin jälkeen uuden treenin... Oli pakko päästä samalle alueelle risteilemään uudelleen, kiitos treenikavereille, että sain mennä!!! Tein pelkästään tyhjiä pistoja ja loppuun yksi suora palkka äijä. TÄmä treeni onnistui ihan nappiin, ei rullaongelmaa, kivat tehokkaat tyhjät pistot. Tosi outoa. Oli hyvä, että pääsiin uudelleen radalle, tuli parempi mieli.

Sitten vielä esineruutu, Viskille vain yksi vieras esine ja vielä niin, että oli käynyt Astan suussa, enkä minä ollut koskenut esineeseen. Tämä oli mallikas suoritus ja esine löytyi kuin vanhalta tekijältä :-). Iikka ja Eve intoutuivat vielä tekemään tarkkuudenkin meille. Sekin tehtiin ihan kisanomaisesti ja Viski pongas ihqun puuesineen nopsasti! Siltä osin siis kivakiva :-).

Kummallinen otus. En sitä edelleenkään oikein ymmärrä mitä kaikkea sen päässä liikkuu ja mitkä asiat vaikuttavat tuohon valeongelmaan. En ymmärrä mikä laukaisi sen tänään?? Oliko nenänavauksen puuttuminen?? Oliko edellisen maalimiehenilmaisu - niitähän on tehty nyt tosi vähän? Ei pysty sanomaan. Juuri viime treeneissähän Hanna taisit sanoa, että ei ole Viski tehnyt aikoihin valetta......