Eka rata oli helppo agirata. Kati ja Viski suorittavat sen mallikkaasti yhtä kohtaa lukuunottamatta, josta tuli harmillinen kielto :-(. Tälläistä se on, kun koira ei oikein osaa takaaleikkauksia eikä niissä varsinkaan irtoa, ja nytkin vain kävi niin, että takaaleikkaus olisi pitänyt osata. Joten vitonen oli tulos, mutta ihan hieno rata kuitenkin.
Toisella radalla Viski kävi jo melkoisilla kierroksilla ja Kati oli heti alusta alkaen tuntenut, että vaikeuksia tulee. Kyseessä oli vielä hyppyrata. Yksi rima alas, kun Viski pongas väärän esteen eli putken ja Kati pelasti tilanteen ottamalla Viskin tiukkaan käskyyn ja samalla tietty rima alas. Sen jälkeen tulikin sitten säätämistä kepeiltä ihan riittämiin :-o (Kati kehui vähän liikaa, joten tuli välistä pois, sitten uusinnassa tuli sisäänmeno virhe vissiin kahteenkin kertaan :-p). Joten hyppärin tulos ei niin mairitteleva 20.

Mutta jehnan paljon onnea Tarulle ja Samulle - kaksi kakkosten nollavoittoa - ei jäänyt kellekkään epäselväksi mikä pari oli päivän ehdoton ykkönen :-)