Ensin töiden jälkeen läheiselle sekapellolle tekemään Tumpulle jälki. Nyt oli jo vähän haasteellisempi, matkaa varmaan 100 m ja pari kulmaa. Nameja siellä täällä, ei mitenkään laskettuna askelten määriä. JÄlki ei aikataulullisista syistä vanhentunut juuri mitään, vaikka niin vähän itselleni lupasin, että nyt annan jäljen vanhentua... Tupla ajoi jäljen kyllä ihan just eikä melkein, mutta vauhtia on kyllä ihan liiaksi. Ehkä mä vaan siirryn metsäjäljelle jo....

Sitten tokottelua. Tupla aloitti Huiskun parin ilmottautumisessa. Sitten oltiin hetki lepovuorossa ennen omaa suoritusta. Ehdin "lepovuorossa" testaan vähän seuraamista ja siinä se taas toimikin hyvin. Kun aloitettiin oikea treenaus ja seuraaminen niin homma meni ihan ketuille.. Tehtiin seuraamista ruutua kohden, liekö se sitten syynä, mutta en saanut Tuplaa yhtään oikeaan asentoon ja vireeseen seuraamisliikkeeseen! Olipa ärsyttävää. Ei auttanut oikein mikään temppu tai toruminen, oli pakko tyytyä kaivaan pallo esiin käteen ja sitten lähti sujumaan. Vaikeata oli, toden totta. En oikein nyt tiedä mistä tuo johtui - vai ruudusta. Onhan ennenkin, monestikin, ollut ruutu valmiina ja silti pystynyt seuraamaan. Toki aiemminkin olen huomannut sen olevan todella vaikeaa, jos tehdään ruutua kohden seuraaminen. Ehkä se syy olikin nyt vain tuossa. Pitänee ottaa treeniohjelmistoon vaikka ihan apujen kanssa, ettei tulisi tuollaista vastaan montaa kertaa...

Seuraamisen jälkeen luoksetulo käskytyksin ja suora palkka. Hyvin tuli. Samalla tapaa yksi nouto pitkältä matkalta Annen kiinni pitämänä. Hyvin tuli senkin, vauhtia on nyt hyvin.

Otettiin vielä hengailusta seisomisia, heitin heti pallon käskyn kanssa, joten aika vaikeahan se on sanoa, että oliko hyviä vai ei. Kai ne oli . Jätin nyt maahanmenon tekemättä, kun vähän jäi toi seuraamisongelma mietityttään..

Loppuun vielä merkkiä. Taas tarjosi kaikenlaisia asentoja ja kohtia, mutta petrasi kyllä loppua kohden ja paikkakin alkoi osua kohdalleen.

Annoin muille treenivuoron, mutta oli ihan pakko jatkaa seuraamista vielä kentän sivussa.. Siellä taas sain paljon parempia suorituksia aikaan. Ehkä se sitten kuitenkin oli toi ruutu (vaikka oireilihan se ihan samoin myös  silloin, kun tehtiin jo ruudusta poiskin päin). Ainiin, Tuplan perusasennot olivat ihan kamalan vinoja, ne tuntuu vinonevan vaan entisestään. KOhta se kietoutuu mun taakseni, jos vielä päästän tuota ongelmaa pahemmaksi. Nyt torppasin vinoumat vain jalallani, ettei yksinkertaisesti pysty istumaan niin taakse. Täytys varmaan tehdä jotain..

Viski joutui tyytymään tänään taas vain katselijan rooliin..