Ajelin torstai-iltana Länsi-Teiskon maneesille vapaaharjoitteleen. Ensinnäkin, Länsi-Teiskon maneesin sijainti on kyllä ihan hanurista.. Todella TÖRKEÄN kaukana ja TÖRKEÄN huonon tien päässä. Onneksi vapaaharjoittelu on mahdollista myös Hämeenkyrössä, joka sentäs sijaitsee lähes ison tien varrella... Lisäksi Länsi-Teiskon maneesin pohja on mielestäni aivan liian pehmeä, ei siitä syystä, että itselle siellä liikkuminen on haastavaa, mutta lähinnä koira raukkaa käy sääliksi... Viski kun muutenkin jumittaa lihaksistoaan helposti.

No, treenattiin siis joka tapauksessa ja kaikesta huolimatta :-). Tarkoitus oli ottaa kytkettynä keppien sisään menoja sekä takaakiertoa muurilla. Sain näiden lisäksi hienosti treenattua kontaktitkin, kun pääsin ryhmätreenien rataantutustumisväleissä ottamaan Viskillä (vapaaharjoitteluun kun ei ilmaantunut ketään muita niin oli vähintäänkin turhaa kantaa "omat" esteet maneesin toiseen päähän). Kepit meni tänään eiku eilen hyvin. Viski haki kytkettynä hyvin avokulman, toki autoin sitä antamalla vastusta, joten ehkä ilman sitä olisi mennyt kakkosväliin. Muutoinkin pujotteli hyvin, otin myös vapaana pujottelua siten, että itse erkaannuin kauaksi - hyvin meni. Muuri sen sijaan tuotti tuttuja ongelmia, takaakierrossa ottaa tosi herkästi tukea muurista - mrrrrr...  Sitä sitten muristiin ja äristiin ja otettiin toistoja ja saatiin onnistumaankin!! Jos sunnuntaina radalla on muuri niin mun on kyllä syytä ohjata se huolellisesti!

Kontaktit meni sikamakeesti ;-), nyt tekee ne todellakin hyvin, menee lujaa alas asti ja PYSYY paikoillaan. Jännä nähdä tekeekö samoin myös kisoissa...