Ette voikkaan uskoa kuinka ihanalta tuntui, kun aamulla sai laittaa pesukoneet hyrräämään!! Kylläpä sitä pyykkiä (ja astioitakin) on kertynyt aika vuori. Aamulla tyhjennettiin myös lämminvesivaraaja ja tänään aion uskaltautua suihkuun, OMAAN suihkuun - jiippiiii! Vielä pullotetulle vedelle on käyttöä (saas nähdä kuinka kauan kestää kunnes rohkenee taas kraanavettä juoda) ja desifiointiaineittakin käytetään edelleen tämän tästä. Mutta elämä voittaa - aivan ihanaa! Siskokin on parantumaan päin, nyt jo pysyy syömiset sisällä. Toivon kovasti pikaista parantumista kaikille muillekin!!

Nyt ei edes harmita se, että Viski joutui jättämään huomiset agilitykisat Katin ohjastuksessa väliin, parempi on olla Viskin menemättä kisapaikalle, kun viikko sitten Viski vielä yski ja myös oksensi viikolla. Ei nyt oteta riskejä sen paremmin muiden sairastuttamiseen kuin jälkitauteihinkaan.

Olin niiiin onnellinen aamulla, että lähdin kokeilemaan pidempää metsälenkkiä ja otin mukaan esineitä Viskille. Viski oli IHAN tohkeissaan, kun sai pitkästä aikaa tehdä jotain tuonkaltaista. Piilotin tosi tosi hyvin pienen esineen kerrallaan tallaamattomalle alueelle ja tein "hämypiilotuksia" myös. Tässä treenissähän koira joutuu tarkkaan käyttää nenäänsä, kun ei näe esineitä yhtään. Hyvin Vipatus suoriutui eikä mun mielestä vaikeatkaan piilotukset olleet sitten lopulta mitään vaikeita. Kylläpä Viskikin oli onnellinen ;-)