Kiitos kommenteista ja tsemppauksesta Viskin jumituksiin liittyen! Mieltä piristää, kun on ihmisiä, jotka ovat hengessä mukana ja toivovat parasta! Viski näyttää itse voivan erinomaisesti eikä ainakaan kerro, että olisi jostain edes pikkuriikkisestikkään kipeä :-).

Pyörälenkeistä - nyt eilen tosiaan vaihdoin puolelta toiselle, kun juoksi vinossa. Aiemmin en ole niin tehnyt... Toki kesällä pystyn juoksuttamaan sitä myös vapaana, kun on enemmän noita sulia hiekkateitä missä juosta.. Aikoinaan dobbereiden kanssa mentiin niin, että koira oli tangossa kiinni ja valjaissa + joustavassa narussa...enää en kuuna päivänä uskaltaisi ryhtyä siihen. Itsesuojeluvaisto.. Sain lauantaiaamulle Viskille hieronta-ajan, nyt yritetään kyllä kaikki mahdollinen ja mahdoton, että saataisiin koiruus kuntoon. Ahdistaa asia, tottakai, mutta toisaalta helpotti siinä kohden, kun päätin viedä sen myös lääkäriin tutkittavaksi. Asiaan tullee selvyys - oli se sitten huonoja tai hyviä uutisia, silti selvyys on parempaa kuin epätietoisuus.

Tänään iltalenkkeiltiin metsässä, Vipatukselle otin tarkkuusetsinnän. Esineenä pienen pieni kinder-munan auton etuosa :-). Ruutu melko normaali kokoinen ilman merkkejä. Viski etsi ja etsi, tosi pitkään kahlasi ruutua läpi, muttei millään meinannut saada hajua. Hienoa oli, että yritti niin pitkään, kunnes "auton" merkkasi ja toi hienosti minulle! Olin tosi tyytyväinen, koska joskus aiemminhan Viskin heikkous oli se, että jos ei esinettä alkanut löytyä niin se alkoi hakea tukea minusta ja etsimiseen keskittyminen huononi koko ajan. Nyt ei sellaisesta ollut tietoakaan vaikka joutuikin pitkään etsimään. Otin kuitenkin vielä toisen ruudun eri kohtaan ja esineeksi helpompi, isompi pehmoheijastin käärittynä rullalle. Se löytyikin sitten ihan saman tein. Tästä se sitten taas lähtee :-)