Ja vaihteeksi illalla tokoa. Tarkoituksenani oli ottaa häiriötreeni Menkalan jalkapallonkentän reunalla. No, Menkalassa treenasin, häiriöstä ei tietoakaan sillä yhtäkään jalkapalloilijaa ei tänä iltana sattunut kentälle..

Aloitin istumisella. Jätin Kiin Viskin viereen mammimaan. Melki heti piiloon päästyäni Viski korjasi asentoaan ja jätti toisen etujalan kummallisesti eteenpäin nojalleen, ajattelin käydä sen korjaamassa sillä tuommoinen asento ei kovin varmalta tuntunut. Korjasin, palasin takaisin piiloon. Ei mennyt kuin hetki ja Viski painui maahan!!! Juoksin kipin kapin korjaamaan ja pikkaisen toruinkin moisesta. Ja sama rituaali toistui kaiken kaikkiaan kolmasti!!! Siinä kohden alkoi jo oma pinna kiristyä (ei kovin hyvä ominaisuus bc.n omistajalle...), mutta sain kuin sainkin Viskin pysymään istumassa 3 minuuttia kaiken tuon jälkeen ja pääsin palkkaamaan! Olihan kurja ja vaikeakin juttu. Ilmeisesti (??) Kiitoksen makaaminen vieressä aiheutti tuon käytöksen Viskille? (Iltaruuan yhteydessä pidin vielä 5 minuuttia Viskin istumassa, tämä oli ihan moitteeton, kurkistelin salaa sisältä ikkunasta ;-)) No, jatkettiin treeniä seuraamisella. Ihme kyllä, tuon pikku istumisepisodin jälkeen seuraaminen tuntui hyvältä ja otinkin melko pitkän pätkän seuraamista kaiken maailman käännöksien kera. Palkkasin namilla aina satunnaisesti siitä sun tästä, ja lopuksi repimispalkka. Sitten idari. Palkkasin jälleen asennoista, ja otin muutaman ylimääräisen seuraamisen ilman liikkeitä. Onnistui ihan jees. Sitten luoksetulo, eka suora luoksetulo, tänään se olikin vauhdikas. Sitten uusi luoksetulo josta molemmat pysäytykset ja viimeisestä luoksetulon pätkästä suora palkka. Ja lopuksi vielä ruutu, jossa olikin valmiiksi pallo odottamassa. Hyvä merkille meno, hyvä ruutuun meno. Tämän jälkeen vielä tyhjään ruutuun lähetys, joka myöskin onnistui. Tästä pallo palkaksi ja mukavaa yhteisleikkiä ja treeni loppui siihen.
Nyt ollaan kohta viikko otettu joka päivä (ei sunnuntaina) tokoa. Tuntuu oikeastaan aika hyvältä. Itselle lisää varmuutta ja toivottavasti koirallekin?? Jännä nähdä sitten joskus seuraavassa kisassa mitä vaikutusta näin tiheällä treenauksella on.