Hakuilusta menin suoraan ihastelemaan Pyörönmaalle Tepsun melkein 4 viikkoisia pentuja! Olivatpa ne pontevia ja todella eloisia - NYT jo.. Että onnea vain Riitalle ja Pekalle, kun saavat nuo seitsemän riiviötä kohta takaisin kotiin entistä terhakkaampina ja energisinä... Mutta ihaniahan ne oli, kuten onnellinen äiti-Tepsu myöskin! Tässä muutama kuva pesueesta - siitä voi sitten kukin aprikoida kuka kukin on :-p

Maitobaari on auki :
1356843.jpg

Kiinteätäkin ruokaa vesselit söivät hyvällä ruokahalulla, mitä nyt välillä osa seisoi keskellä kuppia ruuan seassa ja tasapaino välillä vähän heilahteli ja koko pentu muksahti kippoon kyljelleen - mutta kuvassa kaikki on niiiiin siististi ja nätisti kupin ympärillä :-)
1356851.jpg

Jaa-a.. mitähän tulevia mestareita tässä poseeraa :-)
1356858.jpg

1356865.jpg


Pentuihastelujen jälkeen Viski pääsi piiiiiitkästä aikaa paimentamaan Peten kanssa. Tai lähinnähän se nyt oli sellaista fiilistelyä vaan. Viskillä oli oikein hauskaa ja silminnähden kivaa, mutta enemmähän se tosiaan on Viskille sellaista hauskanpitoa kuin totista työtä. Peten Spot (uups, olikos se nyt Spot..taisi se olla..) näytti myös taitojaan. Siitä onkin tulossa todella hieno paimenkoira, niin vahvan näköistä menoa se lampaiden kanssa oli!