Höh - tänään Ylökkin kisoissa oli tyrkyllä siirto kakkosiin, mutta ei niin ei.. Viski roikotti yhden riman kohdalla takajalkoja inasen huolimattomasti ja niinhän se rima tippui. Rata ei ehkä ollut Katin ja Viskin parhaita ainakaan minun mielestäni, vaikka hyvä olikin ja vitosella sijoittautuivat kolmanneksi.. Olishan se sertikin kelvannut :o. Tässähän alkaa jo ihan pelottaa, että Kati jossain kohden kyllästyy Viskin kanssa agilityilyyn :/. Heidän menoa on niin kiva katsella ja seurata huimaa kehittymistä (jonka muutkin kuin minä on huomannut :)). Viskin kisapäivä oli ihan onnistunut joka tapauksessa.

Tämä oli muutoin laskujeni mukaan Viskin YHDESTOISTA vitonen... Kaiken kaikkiaan ykkösissä on kisattu jo neljäkymmentä kertaa, joten eiköhän sitä kohta olisi aika siirtyä kakkosiin :-/.

Kati kisasi myös Svantella. Oikeasti alkaa epäilyttää etteikö se koira AVAliodu ikinä... Koira, jolla on viisi nollavoittoa ja nyt sitten se "virallinen viimeinen" voitto kyllä kiertää tosi huolella... Kuten tänäänkin... Svantelle tuomaroitiin erityisen kyseenalainen keinun virhe ja kuinka ollakkaan, sillä tuloksella olisi voitettu, jos.... Niinpä niin, jos on jos. Aika paska fiilis jäi -olisi edes ollut "selvä" virhe, mutta... No, jossittelu on turhaa ja tuomarin tehtävät todella haasteelliset, joten narinat pois - harmitella silti saa :o.

Jaaha, lemmikkipalstoilla on käynnissä keskustelu nimeltään "idiootein kuulemasi koiran nimi". Yllätys yllätys, Kiitos on päässyt listoille mukaan :-p. Toki siellä on muitakin tuttuja nimiä, kuten Tippaduulix, Hello Kitty, Dille....