Tein tänään Tuplalle jäljen nurtsille, jossa yksi pyöreä kulma ja sitten hiekkatien ylitys. Nurtsi osuus meni hyvin, kulmankin huomasi pienen ylityksen jälkeen. Hiekalle siirtyminen tehtiin sellaisen pienen ojan notkelman kautta niinikään hyvin, mutta itse hiekkatie oli vaikea. Tupla ei meinannut millään pysyä hiekalla jäljessä kiinni vaan joutui ihan oikeasti työstämään, että selvitti tuon. Hiekkatie oli normaali jalankulkuväylä, eli ei aavistustakaan kuinka paljon siinä oli lähiaikoina kävelty. Vähän vaikea tuo hiekkaosuus vielä Tuplalle oli, mutta tulipahan tehtyä ja selviydyttyä kuitenkin :-).

Lisäksi otettiin ruutua, (hyvin taas juostiin lelulle) seuraamista ja perussivulle tuloja. Noutokapulalla yksi vauhtiyritelmä, joka taas oli vähän sinne päin. Menee kapulalle, ottaa suuhun ja tulee metrin mua kohden ja sitten jo kapula lentää pois - oli lelu esillä tai ei. Plääh. Ehkä edelleenkin annan niiden hampaiden nyt vain vaihtua ennenkuin jatkan tätä leikkiä..

Illalla kävin pitkästä aikaa TUmpun kanssa yksin kävelyllä. Ensin tein isompien kanssa kivan pitkän metsälenkin ja sitten Tupla pääsi hengaan kyläraiteille. Vähän jänskätti, kun yhdessä pihassa haukkuivat isot koirat, muutoin oli hyvin reipas!