Mitenkä mä olen ihan unohtanut, että NOkialla on keskusurheilupuisto, jonka ympärillä on hyvin häiriötä ja lisäksi mahtavat nurmialueet?! Niinpä - tokoilin siis siellä tänään.

Tupla otti ensin settiä, joka alkoi ruudulla. Eilen painittiin tämän kanssa ihan huolella ja tänään ensimmäinen lähetys tyhjään ruutuun ja avot - superhyper oikea paikka! Toinen pallolle evl-lähetyksenä. Ja tietysti erinomaisesti .

Sitten seuraamista. Hmm.. tuntui taas tänään ihan hyvältä ja tasapainoiselta. Yritin vielä vähän hakea sitä oman askeleeni mittaa ja vauhtia, en oikein ole varma sen kanssa, että mitä sen pitäisi olla. Pidempi askel joka tapauksessa, että iso koira pystyy paremmin rytmittämään liikkumisen. Joka tapauksessa tänään seuraaminen tuntui taas ihan kivalta.

Ja koska näitä alo-liikkeitä nyt jauhetaan niin ensin maahanmeno. Tuntui supernopealta - palkka heti.

Sitten luoksetulo piiitkällä vauhdilla kierron kautta, kahteen kertaan. Vauhdilla tulee ja PYSÄHTYY ennen jysäystä - edelleen siis sormiapu muistuttamassa!

Ja yllättäen sitten seisominen. Normi rituaalit, eli vähän seuraamista katse enemmän oikealle ja kunnon käsky + heti pallopalkka. Ei mitään tietoa mitä tapahtui, mutta onnellisena se pallon kanssa juoksi pitkin nurmea. Tämä ON vaarallista nyt tehdä ilman apuohjaajaa....

Lopuksi vielä merkkiä, ekan kerran pallolle toisen kerran ilman palloa. Molemmat hyvin. Ja ihan loppu huipentumana vähän kaukoja. Ensin avoimen istumaan nousua pidemmältä matkalta ja läheltä muita vaihtoja.

Tuplan kanssa on niiiin ihana treenata .

Viski sai myös omalla vuorollaan tehdä pk-settiä. Hyvin vähän alkuun temppuja + lennosta seuraamista. Ja sitten jäävät + pitkä luoksetulo maahanmenosta (tulikin muuten vauhdilla - palkkasin suoraan haarovälistä lelulle). Loppuun vielä 2 kgn nouto ja eteenmeno+maahanmeno. Eteenemenossa taas sulki korvansa maahanmenossa, mutta tämä sitten uusittiin ja korvatkin löytyi. Viskin kanssa pitää pitää treenit tosi nopea tempoisina ja intesiivisenä. Silloin se pysyy koko ajan kivassa vireessä.  Viski teki lopuksi myös paikalla olon - luonnollisesti omasta häiriköinnistäni huolimatta hyvin.

Treenien jälkeen pojat pääsi vielä juoksemaan Mustavuoren rinteisiin. Huomenna sitten Järvenpäähän T-tokotreeneihin!