Perjantai-iltana sain kun sainkin itseni väännettyä Hämeenkyrön maneesiin tottistelemaan. Oli jotenkin tosi hankala lähteä, sitä on jo ihan vieraantunut treeneistä eikä oikein osaa niitä kaivatakkaan. Huolestuttavaa.
No, treeneissä oli itseasiassa ihan nastaa, vaikka ihan alkuun tuntuikin jotenkin hyvin oudolta (eihän tässä nyt sentäs vuosia olla pois oltu, mutta pari kuukautta kuitenkin).. Viski kävi turhan kovilla kierroksilla, hädin tuskin pystyi pitämään itsensä koossa. Tämä aiheutti seuraamiseen edistämistä ja yliyrittämistä muutenkin, mutta se mitä hain eli kontaktin kestävyys häiriön alla piti kyllä erinomaisesti. Ei se edes huomannut muita maneesissa. Seuraamista hinkattiin jonkin verrankin, lisäksi otin melkoisen vauhdikkaan luoksetulon läpi maneesin ja muiden treenaajien. Ihme kyllä vaikka vauhti oli tosi hyvä niin Viski teki erinomaisen perusasennonkin, hieman töksäytti kuonollaan jalkoihin, mutta pieniä ei lasketa - varsinkin kun ei olla niin tarkkoja :-P. Viski pääsi myös uusinta kierrokselle, jolloin otin vain ruudun. Tässä Viski meinasi merkille menossa jo lähteä ruutuun, mutta saatiinhan se merkkikin jotenkin onnistumaan, ruutuun meno (pallolle) oli vauhdikas ja suora. Otin vielä lopuksi merkille menon niin, että Viski näki pallon jätettävän merkin taakse, näin saatiin merkistäkin suora ja vauhdikas.
Ihan mukavaahan tuo treenaaminen oli :-)

Ehkäpä tuota treenaamista tottiksen osalta voisi nyt ryhtyä jatkamaankin vähän säännöllisemmin kuin kahden kuukauden välein.. Joten, jos olette menossa vaikkapa nyt arki-iltaisin treenaileen niin hihkaskaa minunkin suuntaan :-)