Pentureissulla käytiin samalla myös Keravan Prisman (vai S-Market ;-p) parkkihallitreeneissä. Viskin kanssa otettiin paikalla olot, seuraamista ja noutoa. Paikalla olossa Viski pysyi ihan mallikkaasti paikoillaan, aluksi oli kyllä hyvin levoton, mutta rauhoittui sitten ja lopuksi laittoi päänkin alas maahan -JIPPII!
Seuraaminen oli siltä osin hyvää, ettei häiriö tuottanut ongelmia. Sen sijaan edistämistä ja epätarkkuutta lähdöissä (pomppimista) ja käännöksissä (irtaantui ja pomppimista) on nyt tullut vissiin vähän turhankin paljon. Täytyy taas palata ruotuun ja treenata noita ihan aloituksia ja siitä heti käännöksiä - eipä ole paljon tullut niitä otettua! Sirke huomautti myös palkkaamisestani, olen kuvitellut palkkaavani takaa, mutta selkeästi kuitenkin käsi tuppaa meneen reiden etupuolelle palkkaamisvaiheessa, joten tässä _tarkkuutta_!
Nouto oli suorituksena hyvä, loppuasentoa myöden. Toki tarkkasilmäiset Sirke ja Osmo kyllä sanoivat koiran varastaneen, eli lähtökäskyksi riitti pelkkä tuo-sanan T.. Tää on asia, jota mä nyt vähän mietin, että teenkö jotain vai en, saattaa olla että otan T-alkuisia "vääriä sanoja", jotta opettelisi kuunteleman onko käsky oikeasti tuo vai jokin muu..
Tottahan sekin on, että tokoa voisi taas alkaa ottaa ihan sen takia, että koira pysyisi paremmin ruodussa tottiksenkin suhteen...

Oli mukava nähdä taas paljon Tending -koiria treenaamassa. Täytyisi ottaa asiakseen, että kävisi vielä toisenkin kerran treeneissä tämän talven aikana -tiedä vaikka saisin uusista pennun omistajista kavereita reissuun :-)??