Käytiin tänään Annen ja Katin kanssa tutisemassa tokoilujen ja ilmaisujen merkeissä. Olipa jotenkin todella kylmä! Onneksi oltiin tehokkaita ja nopeita.

Tupla teki ensin luoksetulon piiiiitkältä matkalta ja Anne piti kiinni. Taisi tulla hyvin ja lujaa, luulen . Sitten seuraamista, jossa tehtiin nyt pidempiä pätkiä (namilla edelleen...) ja ikäänkuin "odoteltiin" että tasaantuu pompahtelu. Hankalaa nähdä itse onko varmasti neljä jalkaa maassa vai ei, ehkä olisi fiksuiinta että apuohjaaja naksuttelisi oikeasta asennosta. Nyt kuitenkin tuntui siltä, että tuollakin keinoin saatiin oikean tyylistä seuraamista. Kaipa sitä vaan pitäisi sitä vaatimusta vähän alkaa nostaa, mutta kun se on vielä niiiin vauva . Sitten ruutu, Kati vei lelun ja Tupla singahti matkaan, mutta juuri ennen ruutua pongasi vieressä olevan tyhjän kanamunalaatikon (juu - kyllä!), joka täytyi käydä tarkistamassa ja sen jälkeen vasta sitten ruutuun lelulle... Uusinta yritys menikin sitten suoraan ruutuun, lelu oli jälleen ruudussa valmiina. Tehtiin myös vauhtinouto, joka on ollut nyt vähän pannassa, kun minusta Tupla on alkanut vähän tulemaan matalana ja entisestäänkin hitaammin takaisin. Tänään se ei kuulema ollut matalana, mutta vauhtihan ei päätä huimaa. Tuonti on ollut Tuplalle vaikea, jotenkin toivon ja uskon, että se vauhtikin sieltä alkaa vielä kiihtyä. Tehtiin myös pelkkiä kapulan nostoja maasta ilman käskyä. Näitä ei ollakkaan tehty (miksei?) ja ensin Tupla tarjosikin sivulle tuloa ja haukkumista ennenkuin oivalsi, että kapulalle pitää tehdä jotain. Näitä täytyy tehdä kyllä lisää, jos vaikka nopeuttaisi normi noudossa tuota kapulan ottamista - sehän on hidas.  Yksi luovutuskin tehtiin, josta palkka heti, kun oli oikeassa asennossa. Nämä kyllä tuntuisi auttavan tuohon mälväämisongelmaan! 

Muuta Tupla ei tottistellutkaan, onneksi oli niin kylmä, että maltoin pitää treenin lyhyenä .

ILmaisuja kolme vai neljä, kaikissa Kati lakanan sisällä piilossa. Nyt oli itseasiassa ihan hyvän tuntuiset ilmaisut. Otti "lähi-ilmaisussa" häiriötä minusta, lähinnä sen verran, että katsoi minuun, mutta nyt ei tullut sellaista kunnon taukoa haukkuun. Haukkujen alut ovat vielä vähän kummalliset rääkäisyt, sellainen puolittaiset haukun ja kiljahduksen sekoitus. Tuollaisia ei aina tule, mutta tänään alut oli vähän tosiaan heikot, rytmiin päästyään haukkui hyvin.

Kivat ja tehokkaat treenit olivat ! Harmi, että on niin paljon lunta etteivät hakutreenit oikein houkuttele ja samaan syssyyn tosi kiva, että voi edes näitä ilmaisuja tehdä! Kati; keskiviikkona taas puolta tuntia ennen?