Sain vihdoinkin Malesian kuvat koneelle, ihan meinaa tulla suru puseroon, kun katselee niitä ... Niin suuri kaipuu on jo Langkawiin takaisin. No, tässä muutama maistiainen teille yli viiden sadan kuvan joukosta (ei ole valittu mitenkään "parhaita", vaan sattumalta juuri nämä..). Kuvien laatu on tälläinen perusdigikarvalakkikameralla otettuja, joten laatu ei ole häävi, mutta sisältö sitäkin parempi :-)

Ensinnäkin ilmasto Langkawilla koko ajan oli aivan priimaa. Hotellin rannasta merelle päin auennut näkymä oli ihana... sinistä kaunista merta ja saaria siellä täällä (langkawin saaristoonhan kuuluu 99 saarta). Teemu ja Jouni virittelivät heti snorklausvehkeet kuntoon ja lähtivät kala-apajille.
1307679.jpg

Saarten muodot olivat toinen toistaan kummallisempia ja oikeastaan äärimmäisen kauniita!
1307684.jpg

Niin, mitä tuli niihin kala-apajiin..... niitä piisas.. Tarkkasilmäinen huomaa kuvan vasemmassa reunassa myös hain!
1307699.jpg

Meitä Päivin kanssa ei ihan häävisti kalat kiinnostaneet... Mutta auringossa makkaroiden grillaaminen sitäkin enemmän  :-).
1307693.jpg

Ruoka Malesiassa oli äärimmäisen hyvää (ja halpaa!!). Mikä kummallisinta, normaali etelänreissumahatauti ei iskenyt tällä kertaa kehenkään! Liekö syynä nokialaisten vahva vastutuskyky...
Kuvassa syön superlemppariksi muodostunutta Tom Yam Soupia, se vei kielen mennessään!!
1307704.jpg

Ruuan sai tilattua spicyna, joka muutoin oikeasti oli sitten sitä itseensä... Jounilta lähti yhden annoksen kohdalla kielestä tunto, ja nauru meinasi iskeä hädäksi, kun vierestä katselimme miten toinen kieriskeli lähes tuskissaan hikikarpaloiden pukatessa joka suunnasta pihalle. Onneksi chili antoi periksi ennenkuin sen vakavampaa pääsi sattumaan..
1307734.jpg

Meillä oli kolmen päivän ajan myös skootterit vuokralla, joilla kiersimme käytännössä katsoen koko saaren.. Niiltä reissuilta on aika monta hauskaa tarinaa.. Nimimerkillä ekan kerran ajan skootteria, ekan kerran ajan vasemman puoleisessa liikenteessä...
1307712.jpg

Langkawin ehdottomasti parhaaksi paikaksi osoittautui ihana Oriental Village Cable Carin alapuolella. Ihanan idyllinen "turistikohde", josta löytyi, ihme kyllä, saaren parhaat ravintolat.
1307696.jpg

Kuala Lumpur oli sitä mitä kuvitella saattaa... Meluisa, täynnä ihmisiä, täynnä vilinää, sadetta, ukkosta... Ei meikäläisen juttu, mutta kivahan siellä oli käydä.
1307708.jpg