Saksasta päästy takaisin kotiin. Olo ei ole häävi. Jokin kumma vatsamyllerrys riivaa edelleen eikä oikein ruoka maita (ei ole tokikaan huono asia). Olo on toisinaan melkoisen heikko, kuten tänäänkin, mutta ei auttanut muutakuin heittää matkalaukku nurkkaan ja lähteä Mutalaan ruudun teemailtaa vetämään...

Tuplalla otin ensin alkuun alo-hyppyä, meni hyvin! Lisäksi seuraamista, mikä agilitykentän häiriöstä huolimatta tuntui ihan hyvältä. Otin myös jäävät sekä luoksetulon. Tupla menee varmasti ja hyvin maahan, mutta taas seisomisen kanssa oli vähän herkkyyttä mennä maahan. Piti auttaa ihan reilusti, että pysyi jaloillaan. Luoksetulossa ensin törmäsi ihan huolella, en palkannut, otin uusiksi ja nyt olikin jo paaljon parempi. Viski otti seuraamista + jäävät. Ja agiliito häiritsee kyllä todellakin Viskin tekemistä.

Ruututreenien jälkeen TUpla otti uudelleen treeniä. Nyt ruutua . Ensin lelulle, hyvin. Sitten tyhjään, hyvin ja reagoi pysähydkseen hyvin. Sitten tyhjään läheltä, hyvin, käsky seiso + maahan hyvin. Lopuksi vielä ruudun loppuosaa erikseen, siinä Tupla mielellään tulisi eteen.. Tupla otti vielä vähän uutta settiä seuraamista. Seuraaminen tuntuu nyt tasaisemmalta kuin jokin aika sitten. Tehtiin myös juoksua + hidasta, hitaassa meinaa tarjota helposti istumista.

Viski otti vähän seuraamista ja eteenmenon. Per.. ei meinaa mennä maahan. Täytyy hinkata sitä erikseen. Lisäksi VIski teki paikalla oloa ja Hanna kurmuutti, jos nosti päätä ylös. Ja nostihan se  heti alussa ja lisäksi siinä kohden, kun Veeti teki noutoja. Ärsyttävääää.