Oho, sehän tuntukin aika makeelta kirjoittaa - pakko maistaa vielä uusiksi FIN TVA HK2 BH SAINT - joo, nastaa :-)). Tänään se siis tapahtui, saatiin kolmas ykköstulos Nokian kisoista. Se oli hetken aikaa ihan uskomaton tunne!

Tässä kohden haluan ehdottomasti kiittää ensinnäkin Riittaa ja Pekkaa siitä, että olen saanut Viskin! Riitta ja Pekka ansaitsevat myös isot kiitokset kaikesta siitä tuesta, avusta ja tsemppauksesta mitä tokourallamme ollaan tarvittu!
Lisäksi haluan erityisesti kiittää Katia - olet ollut korvaamaton ystävä, tuki ja apu kaikessa mitä me olemme Viskin(kin) kanssa tehneet, olet ystävä jollaisia on harvassa.
Lisäksi iso kiitos kuuluu HannaO.lle lukemattomista yhteisistä tokotreeneistä niin talven pakkasilla kuin kesän helteilläkin - kummallista kyllä, että olemme saaneet näinkin hyviä tuloksia tokossa aikaan vaikka välillä ollaan hitusen vaan reeeeeenailtu ;-)).
Lisäksi teitä ison kiitoksen ansaitsevia on lukuisia, kaikki TE jotka olette auttaneet meitä treeneissä, tukeneet, tsempanneet ja myös onnitelleet. Jokainen viesti, jokainen kiitos on ollut korvaamaton tsemppaus eteenpäin.
Tässä yhteydessä kiitän erikseen vielä tämän päivän kisan viimeistelytreeniseurasta - Hanna ja Taina - olisko ilman teidän viimeistelyä näin käynyt :-) ?
Kiitos - kiitos ja kiitos - ihanat treenikaverit - uskomatonta mutta totta se on nyt TVA!

Jaha, pitääkö toi kisakin vielä käydä läpi? Kisa oli siis islanninlammaskoirien rotumestaruuskisa, johon mahduttiin väen vängällä mukaan, kisa käytiin Nokian majan kentällä. Tuomarina Salme Mujunen.
Liikeet aloitettiin paikalla oloilla. Istuminen 10! Makuu 6 :-(. Paikalla olo oli itsessään onnistunut, mutta Viski meni edellä olevan koiran käskyllä maihin, eikä noussut ekalla käskyllä sivulle ylös. Seuraaminen oli ehkä parasta mitä olemme koskaan kisassa pystyneet suorittaan, tästä  8,5. Tasapainoinen ja hyvä kontakti, ei yhtään kontaktin tippumista, pieniä ongelmia käännöksissä ja juoksussa pieni murahdus ja hyppääminen päin. Idari oli myös oikein hyvä, 9. Ennakoi seisomisesta seuraamaan lähtöä. Luoksetulo oli tänään nappisuoritus eli 10. Luoksetulon jälkeen meidän osallemme tauko. Jatkettiin ruudulla, josta 8,5, meni sivusta sisään ja seuraamisosuudessa juoksi ihan mua päin. Ruudun jälkeen otettiinkin metalli, josta 9,5 - ote oli hieman pehmeä. Sitten tunnari, joka oli hienon hieno suoritus, lukuunottamatta sivulle tuloa, johon kaksoiskäsky, tästä 8. Tunnarin jälkeen tauko. Vielä viimeiselle osuudelle ohjattu, josta oikean kapulan haku, tämä oli oikein hyvä 9,5, en muista mistä tuo pistemenetys tuli. Ja vielä viimeisenä kaukot (tässä kohden ohjaajalla oli aika jäykkä olo....), Viski vaihtoi oikein ryhdikkäät, nopeat liikkeet, mutta siirtyi n.15-20 senttiä - tästä tuomari antoi 6. Ei haittaa mitään - se kun riitti ykköseen ;-D.
Kokonaisuudessaan hieno kisa, paras mitä me ollaann koskaan tehty! Johtui varmaan siitä, että ekan kerran kisasimme kentällä, jolla olemme myös päässeet treenaamaan!
Kiva, nyt sitten voin tuumia rauhassa jatkanko tokoilua koskaan vaiko enkö - nyt ei ole pakko tokoilla ellei tosiaan halua ;-)