Eilen illalla Haukku Apilan kurssia ennen otin Viskillä vähän ek-hommia. Ensin tarkkuus. Tein ruudun ja lääpin joka puolelle käsilläni, "keräsin mustikoita" ja siirtelin kantoja ja oksia. Näihin hamoihin Viski jäikin sitten aika pahasti kiinni. Etsi ja etsi ja hyvä ettei nuuskuttanut jokaista risua ja keppiä läpi kotaisin. Tuota tarvii nyt harjoitella, että pääsis paremmin "irti" noista hämyhajuista. Lopulta se sitten löysi alueen etureunassa olleen 1 cm x 2 cm auton sulakkeen (olihan se sellainen...), joka oli jemmattu lehden alle. Aika vaikea esinehän se toki oli.

Pudotetun tein hakkuuaukea suolle, ei polkua, pelkkää risukkoa ja suon kosteikkoa. Suoraan sanoen ihan hirveä alue. Seuraaminen meni huonosti, Viski poukkoili risukkojen seassa eikä oikein muka pystynyt olemaan sivulla, kun piti olla takana - edessä - takana - edessä.. Huono, mutta alustakin oli tosi vaikea. Olin vähän varma ettei se kyllä tuo hanskaa. Mutta itse tuonti piiiitkältä matkalta oli kyllä hyvin vakuuttava ja varma.

Eilen kävin myös Cittarin pihassa ottamassa Tuplalla leikkimistä ja sivulle tuloja ja imutusta. Voih Pusu, kuinka suloisen hyvin se leikki siellä kaupan parkkiksen hälinässä. Todella hyvin. Hengailtiin myös siinä  kaupan ovien edessä, mutta Tumpun mielestä siellä ei ole mitään pelottavaa, ihania ihmisiä ja mukavaa hälinää. Viskikin sai parkkiksella ottaa seuraamista, pelkkiä pikku suoria pätkiä ja käännöksiä vasemmalle - namipalkka. Lopuksi myös paikalla oloa namit rinnan alla.

Kotona Tumppu sai ensi kohtaamisen metallikapulan kanssa. Naksuttelin, kun koski siihen. Tumpun mielestä se oli ihan jees hommaa.