Huh ihanaa hellettä!! Tulikin koko päivä oleskeiltua auringossa ja illalla agitreenien aikaan päätä särki melko uhkaavasti, mutta unohtui - ihme kyllä - agilitytreenien tiimellyksessä.

Hanna oli tehnyt ryhmälle kevyen pikku mm-karsintaradan, joka oli meille HIEMAN haastava :-p. Se oli tosi pientä ja tiukkaa kääntöä, välistä vetoa ja kierrätystä, että huhhuh. Itseasiassa Viski suoritui radasta paljon paremmin kuin kuvittelin. Tosin tuo ei ole sitä mitä meidän tulisi treenata, tiukka otteessa oleminen on meille paljon helpompaa kuin irtoaminen ... Joten, me tehtiin muut "radat" enempi sitten vain taas irtoamistreeniä, joka alkaa pikku hiljaa mennä paremmin ja paremmin. Ei Viski vieläkään irtoa kunnolla ja itsenäisesti, mutta nyt tänäänkin se kyllä pystyi kolmen hypyn irtaantumiseen melko mukavasti. Lisäksi otettiin vähän puomia ja keinua, erityisesti puomi oli tosi hyvä, keinulla taas vähän epäröi ensimmäisen lentokeinun jälkeen. Keinulla olen niin epävarma itsekin, että täytyisi ensi kerralla taas kysyä viisaammilta neuvoa, että mitä mun oikein pitäisi keinulla tehdä, jottei homma olisi joko lentokeinu tai epäröintiä. Niin ja keppejäkin hiottiin, ekalla kertaa se onneton rekku taas hyppeli liitoskohtien yli, tää on rasittavaa!! Mutta sitten myöhemmin sitä virhettä ei enään tullut, sen sijaan tuli taas pariinkin kertaan loppuosassa kepeiltä liian aikaisin pois. Voi voi. Laitoin pihaan irtokepit, täytynee taas aloittaa keppikuuri.

Lopuksi Hanna halusi kokeilla Viskin kanssa radalla menoa. Se ei oikein onnistunut :-P. Hanna ohjaa Vauta niin erilailla kuin Viskin kanssa pitäisi mennä, joten rimat tulivat alas ja muutenkin homma oli aika sekaista :-)). Mutta se hyvä puoli oli, että nyt näin mitä Viskin kanssa tapahtuu, jos vedetään käsi alas hypyllä... Joten, kiitos Hannalle demonstraatiosta :-).

Oli taas kovin kivaa treenata, meillä on niin leppoisa ja jotenkin mukava meininki. Treenit taisivat jatkua hieman tavallista pidempään, kun olin kotona vasta yhdentoista aikaan - treenit siis alkoivat puoli kahdeksan :-).