Päästiin vierailameen Sarin agiryhmään, kiitos! Ensimmäinen rata oli mukava, paitsi alku oli vaikea. Kaksi perättäistä hyppyä, käännös 90 astetta oikealle, jossa kaksi hyppyä rinnastusten ja molemmissa hypyt TIETYSTI takakautta, sen jälkeen a.n alla olevaan putkeen ja kepit. Otin ensin valsilla ton alun, mutta sehän meni ihan v...ksi, rimat lensi. Sitten otin vastaan alkuhypyiltä, ja sama juttu, Viski tuli taas ihan sikana läpi päin. Eikä siinä auttanut vaikka huomauttikin. Kiitos fiksulle Sarille :-), joka tiukkaan, mutta ystävälliseen sävyyn sanoi, että otappa nyt tuo koko hyppysarja ikäänkuin ulkokautta eli jään koko sarjan ulkopuolelle enkä tunge itseäni sinne hyppyjen väliin. Väitin ettei tule onnistumaan, kun joutuu työntään Viskiä musta poispäin ja taas vetään ja taas työntään. Mutta mitä he...ttiä ??! Koirahan toimi sillä tavalla ihan oikeasti todella hienosti ja mä seisoin lähes paikoillani koko hyppysarjan ajan!!??? Kiitos Sari  oivalluksesta - se tuntuikin ihan superhienolta!! Hypyiltä Viski irtaantui hyvin kaueampana olevaan putkeen ja haki hienosti myös itse kepit (ekalla kerralla meni kyllä tokaan väliin, kun rynnin kiireellä perään) mähän oli melko kaukana koirasta siinä kohden. Otin tuota alkua useaankin kertaan ja joka kerta meni yhtä hienosti tuolla "ulkopuolella" olemalla ja rimat hyvin ylhäällä - jess!

Toisella radalla en halunnut enää tuota samaa alkua ottaa vaan tehtiin pieni muunnos, helpot pari hyppyä, a ja kepit, sen jälkeen putki, josta syöksyttiin suoraan sylkkärikäännösharjoituksiin, jossa Viski oli molemmin puolin tänään hyvä. Ollaan niitä vähän pihassa harjoiteltukin :-). Ja toi sylkkäri tuli helposti suoraan edestä, oli jotenkin looginen ja helppo tehdä.

Kivat treenit! Ainoa haittapuoli oli se, että iskias alkoi vaivata ja tänään onkin sitten ollut harmillisen "tiukka" päivä :-(. Kävelykin kiukuttaa, mutta sillähän se  vaiva tietysti tavallaan helpottuu. Paikoilleen ei kannata jäädä! Onneksi tänään on ollut ohjelmassa vain Jounin synttärijuhlintaa :-)