Todellinen Treeni! Tuli meinaan ohjaajallekin jo maitohapot jalkoihin. Sen verran rankka oli Tuplan jälki läpi solien ja mäennyppylöinen, ja voin kertoa, että vauhti oli vähintäänkin melkoinen. Sai pistää töppöstä töppösen eteen. Hanna oli kyllä tehnyt meille melkoisen haastavan ja HYVÄN jäljen. Näyttää siltä, että Tuplalle pitääkin jo tehdä vaikeita jälkiä, sillä niin hyvä se tänäänkin kyllä oli. En tiedä paljonko jäljellä oli mittaa, mutta Hanna oli sitä tehnyt 18 minuuttia - paljonko siinä ajassa kävelee metsässä? Jälki vanhentui tunnin ja keppejä oli 8 + lopussa pallo. Yhden kepin nostin minä, yksi jäi sellaisen heinikkosolaan ja loput nosti Tupla - jee jee jee!! Näytti hyvältä, tuntui hyvältä - kiitos Hanna .

Tehtiin esineruutukin. Tupla nosti nyt vain kaksi esinettä, koska ne tuli molemmat kohtuullisen suorilla pistoilla ja takareunalta. Päätin siis lopettaa siihen.

Viski sai myös vähän esineruutuilla ja jäljestää pikku pätkän (nokka melko korkealla). Poika oli sitä mieltä, että saisi näitä hommia tehdä useamminkin... Mutta oikeasti Viskille olen nyt yrittämässä saada ajan Aistiin. Jos vaikka saisi vähän lisäselvyyttä näihin asioihin.