Niinpä niin, tänään oli tottistelua vuorossa. Synttärisankarikin oli oikein elementissään! Teki mm. kuunteluharjoitusta, jossa kapulan kanssa ja ilmankin piti juosta ruutuun, kiivetä a-estettä ja hypätä hyppyeste ja vielä tulla luoksekin. Kaikkea tätä eri järjestyksessä. Viski oli oikein pätevä ja nautti selkeästi tuosta tekemisestä! Otettiin me myös seuraamista, joka oli hmm..aika riehakkaasti edistävää. Piti tehdä tosissaan töitä, että sain paikan taaksepäin. Lisäksi lisää kuunteluharjoitusta, eteen-sivulle-eteen ja väliin peruuttamista. Tämä olikin vaikeata Viskille, mutta se kyllä herää ihan tosissaan henkiin näissä kuunteluhommissa. Olipa kiva pieni puuhasessio. Ei mitään järkevää, mutta sitäkin kivempaa. Sitä paitsi - huomasin kauhukseni, että Viski ON LIHAVA. Sillä on kyljissä ihan kunnon laardit. On tainnut lampaan liha tehdä tehtävänsä. Kehtaanko sitä edes huomenna viedä Elinalle käsittelyyn .

Tumppu otti seuraamista, namilla ja ilman. Oikeastaan tänään onnistui paljon paremmin kuin eilen. Pieni pätkiä toki vain, mutta niissä ihan kohtuullisia onnistumisia. Sitten tehtiin luoksetulo, jossa tuli pieni kaarrotus ruutuun päin..  Otin myös noudon loppuasentoa Katin metallilla, hyvin. Sekä tunnarilla, joka myöskin hyvin. Lisäksi toisessa sessiossa ruutua yhden kerran lelulle - hyvin. Ja pitkästä aikaa oli pakko taas kokeilla vauhtinouto, joka ihme kyllä onnistui ihan hyvin. Ehkä se vielä joskus noutaa.

Se missä Tupla EI ollut hyvin, oli se, että taas pari kertaa näytteli hampaitaan muille koirille. Ei mitään päässäyt tapahtumaan, koska osasin varoa, mutta siis taas tuo käytös on palannut ennalleen . Ainakin hallissa. Huiskun kanssa haistelivat ihan nätisti, tokikin hallin ulkopuolella.