Torstain kurssin jälkeen Tuplakin tokotteli. Itseasiassa Tupla aloitti jo ryhmän kanssa yhtäaikaa paikallaoloilla. En vienyt sitä ihan siihen riviin muiden kanssa, koska mun oli helpompi vahtia kurssilaisten koiria ja mahdollsesti korjata Tuplan suoritusta, kun olivat eri paikassa. Tupla teki istumisen ehkä n. minuutin verran hyvin, mutta sitten kuului agikentän puolelta hirveätä hyi-ei-hyi-huutoja ja koiran haukuntaa, Tupla-herkkis oli sitä mieltä, että nyt on syytä maastoutua ja meni maihin. No, sitten se vaan korjattiin ja se oli siinä. Paikkamakuu sujuikin sitten tosi hyvin! Jee- eka kerta, kun pysyy noin rauhallisesti ja hyvin hallissa paikoillaan, aikaa oli ehkä 3-4 minsaa. Ehkä sekin siitä vielä lähtee sujumaan.

Tupla otti tuolin kiertoa ja siitä kerran luoksetulo ihan eteen asti - hups, olipa tiivis, taisi yrittää puskea jalkojen välistä ennenkuin muisti, että mitäs pitikään tehdä. Sitten tehtiin myös yksi stoppi pallolla, hyvin. Ja varmaankin tuon jälkeen vielä muutama suora palkka kierrosta.  Niin ja  vielä yksi kierto metallilla, lisäksi metallilla luovutusasento, hyvin.

Sitten tehtiin muutamia maahanmenoja ilman apuja. Liikkuessani sivulta ei pysty tekemään vielä maahanmenoa ilman apuja, edestä pystyy tekemään. Samoin sivulta, jos olen paikollani. Treeniä treeniä. Muutamat istumiset myöskin, niissäkin kevennetty apu, että saan nopean istumisen. Kaipa totakin pitäisi ilman apuja alkaa tekemään enemmän, ainakin välillä. Seisominen myös kertaalleen, se sujuu nyt sivultakin, tosin pallolla edelleen teen seisomisia.

Tehtiin myös yksi hyppy, hyvin malttoi kuunnella ja keskittyä eikä tehnyt hyppyä ilman lupaa, mutta teki luvan kanssa . Ja loppuun myös vielä seuraamista lelulla, ja tänään se tuntui taas ihan hyvältä! Vähän testailin lelukäden "korkeutta" ja vaikutusta edistämiseen tai sivuliikkeeseen, huomasin, että käden on parempi olla nyt vähän alempana kuin esim. namikäsi on. Näin pysyy vielä pää hyvin ylhäällä, mutta ei tule sivu-liikettä mikä tulee helposti lelulla. Saas nähdä päästäänkö me ikinä tosta kädestä eroon seuraamisessa...