Tänään käytiin hakuilemassa. Tai ennen sitä otin tottista. Tasamaa nouto vauhtinoutona, ok, ja molemmat esteet normaalina ja onnistuivatkin ihan hienosti. Sitten seuraamista häiriön alla (Svante teki tokoa vieressä) ja häiriön alla taas edistämistä alkoi esiintyä, joten sitä jouduttiin taas kerran korjailemaan. Tämän lisäksi otin paikalla olon, johon olen kyllä tosi tyytyväinen, ehkä tuo liike alkaa pikku hiljaa sujumaan...kenties.

Sitten hakuiluun. Pidän edelleen Viskillä kiintorullan ylhäällä, eli ei mahdollisuutta tehdä sen paremmin valeita kuin kiintoilmaisujakaan. Oikealle etukulmaan suorapalkka, juu oli ok. Vasemmalle etukulmaan tyhjä roskis hämypiiloksi ja tästä n. 30 metriä sivurajaa pitkin roskis, jossa äijä. Viski käväisi tyhjällä ja pyörähti sieltä takaisin mun luokse. NÄkymä oli tyhjälle niin hyvä että ei yrittänytkään ottaa rullaa suuhun, mutta tietysti vaikea sanoa olisko käytös ollut eri, jos rulla olisi ollut otetettavissa, no, kuitenkin siltä osin ihan jees suoritus - MUTTA huonoa taas kerran se, että tuulesta olisi pitänyt saada äijän hajun, sen verran hyvin tuuli kävi piilolta päin, mutta ei, kun Viski tietysti tuli mun luokse kun hämypiilo oli tarkistettu ja sen mielestä työtehtävä oli siinä.. Pyähhh..tää on kyllä tosi tylsä piirre, mutta mutta...no, onpa ainakin työsarkaa vielä vuosiksi edessä :-)). Siirryimme aluetta hieman eteenpäin (ettei suotta lähetystä uudelleen siihen hämypiiloon) ja lähetin Viskin samalle puolelle uudelleen ja sieltähän se nappas äijästä hajun jo kesken matkan ja tästä tuli vähän ruma pisto, mutta ei kyllä käynyt edes mielessä että olisin korjannut. Äijä oli umppariroskiksessa, irtorulla kädessä ja nyt se sähellys alkoikin. Viski tuli eri puolelta umppariin kurkisteleen eikä maalimies saanut tungettua rullaa sille vaan Viski yritti tunkea piiloon vissiin nuoleen naamaa jne.. Aikansa siinä temmellettyään maastakin löytyi namia, jotka piti syödä välissä ja taas jatkettiin kohellusta häntä vispaten, kunnes rullakin "löytyi", mutta eipä siinä kaikki, senkin jälkeen piti vielä pusutella ja rullakin tippu taas kerran, kunnes maalimies tunki sen suuhun ja Viski tajusi  lähteä. Olipa hieno suoritus :-OO - no ei tosiaan!!! Tällä oli sählellystä kyllä kerrakseen, ehkä oli huono idea ottaa irtorullalla umppariin, kun niitä ei ole tuhanteen vuoteen harjoiteltu (ilmaisut tehty jo pitkään vain kiintorullalla) ja sen lisäksi vielä Kati oli "huono" maalimies, koska Kati nyt vain on Viskin mielestä niiiin ihqu. Onneksi tämä ilmaisu päättyi sinänsä onnellisesti, että ilmaisu tuli "pienen" viiveen jälkeen tehtyä ja näytöllekin vietyä... huoh.. Sitten otettiin kolme tyhjää, joista kaksi oli tosi piikkejä jälleen kerran - perhana, kun tuntuu nyt kaikki tökkivän. Viimeinen tyhjistä oli kunnollinen suoritus. Sitten vielä lopuksi suora palkka äijä.
Ei oikein ollut meiltä onnistuneet treenit, lähinnä sähellystä siellä ja täällä. Nyt kaikesta huolimatta jatkan irtorullilla sähläämistä, sen lisäksi pitäisi keskittyä kyllä tuohon alueella etenemiseen, silloin kun Viski etenee se tekee lähes poikkeuksetta aina kauniit ja oikean suuntaiset tyhjät, mutta nyt on tullut luvattoman paljon noita piikki suoria pistoja, jotka eivät kyllä ole kivoja.