Sataa..sataa..sataa..

Tänään jätin koulun illalla väliin, olin yksinkertaisesti aivan puhki ja huomenna olisi aikainen herätys ja lähtö Helsinkiin koulutukseen. No, ehkä yksi kouluilta ei oppia ojaan kaada - tai jotain.

Viskin kanssa raahauduin tuonne tihkusateeseen pyörälenkille, käytiin samalla katsomassa löytyisikö vakipaikalta vielä kanttarelleja. Ei löytynyt, mutta hyvä lenkki tuli tehtyä.

Olen ppotenut jo jonkin aikaa suunnattoman suurta oman tunnon tuskaa siitä etten saa aikaiseksi edes yrittää mihinkään hakukisoihin. Ei vaan huvita. Eikä ole oikein innostunut ek.sta tai jäljestäkään niin paljon, että olisi viitsinyt kisakalenteria katsoa. Tänään sentäs jo otin ensimmäisen askeleen kisoja kohden, kun soitin Toijalaan - onneksi kisa oli jo täynnä enkä viitsinyt jäädä neljännelle varasijallekkaan :-P. Ensi maanantaina olisi soittoaika Kangasalan kisoihin, ehkä....

Sen sijaan Nokialla viikon päästä startataan agilityssä - huih! Ja ehkäpä sitten siitä viikon päästä Takuttien kisoissa, kun en kerran päässyt Toijalaan hakukisoihinkaan ;-).