Tiistai-ilta hurahti ek-treeneissä. Vähän oli siinä mielessä tylsää, että Viskin kanssa otin vain tarkkuuden, kun en edelleenkään halua päästää sitä juoksentelemaan yhtään. No, tarkkuus meni perinteisesti eli tarkasteli taas niitä hämykuoppia, mutta reagoi kyllä sitten esineeseen (hylsy) hyvin ja toi sen. Mutta tietty tiputti.. No, ei ollut ihan ensimmäinen kerta eikä epäilemättä viimeinen kerta, kun tiputtaa ohi käden. Muuta Viski ei päässytkään sitten puuhastelemaan .

Tupla pääsi hakuilemaan. HannaO oli taas kadonnut metsään - ihme nainen .  Tupla oli öööö aika vauhdikas. Täytyy ensi kerralla jo laittaa se kytketyksi ja tehdä vaikka hajuhaun alkeita. Eilen paineli pitkin metsikköä kuin päätön kana, mutta löysi kyllä etsimänsä ja oli hyyyyvin iloinen ettei Hanna ollutkaan kadonnut tuon pahemmin. Irtaantumisongelmaa ei näyttäisi nyt näin 11,6 viikkoisena olevan... Mutta joo, todellakin, nyt täytyy ottaa jo kytkettynä.

Ainiin, Tupla pääsi päivällä myös nurtsijäljelle. Nyt mentiin ekat metrit ryömimällä niin lujaa kuin pääsee ja vasta sen jälkeen se rauhoittui taas syömään nameja tai siis kuivamuonaa. 

Huuh, aika kiitolaukkaa tää elämä on. Tänään töiden jälkeen Elinan fyssarihoitoon, siitä vähän tottistelemaan (Viski tokikaan ei tottistele). Ehkä sen jälkeen voisi sitten kiitää kotiin vaikka siivoamaan...