Nyt on ihan pakko laittaa jakoon uutta kotia etsivän Ansan ilmoitus, kopioitu Myytin -kennelsivuilta. Uskoisin, että Ansasta joku saisi itselleen varmasti hyvän harrastuskoiran vaikkapa agiliitoon :

Bordercollie narttu Myytin Aamutähti, Ansa, etsii uutta kotia. Ansa on Myyn ensimmäisestä pentueesta eli kohta 2-vuotias.
Ansa on luonteeltaan melko herkkä, hyvin kuulolla ja ohjattavissa oleva. Arjessa helppo, arkitottelevaisuus todella hyvä. Ansa on hyvin energinen ja vilkas kun tehdään jotain, mutta kotona rauhallinen. Ruoka kelpaa hyvin ja Ansalla on hyvin saalisviettiä/taistelutahtoa. Ansa on erittäin pidättyväinen vieraiden ihmisten, erityisesti lasten kanssa. Ansalla on kuitenkin runsaasti kapasiteettia harrastuksiin, esimerkiksi agilityyn. Etsimme Ansalle harrastavaa kotia, missä on aikaa ja osaamista Ansan tyyppiselle koiralle. Varsinaista perustottelevaisuutta Ansan kanssa on tehty hyvin vähän, joten sen kanssa on mainio aloittaa koulutus "puhtaalta pöydältä". Ansaa ei ole vielä terveystutkittu. Sen sisarusten terveystuloksista voit lukea täältä.

Yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostitse
Ansan omistaja 040 7418914 /Petra Artell, EI TEKSTIVIESTEJÄ
tai Ansan kasvattaja 050 5894234 /Jessica Ristimäki.